Politiloggen: Glatte veier, innbrudd og mann i sjøen

Dette har politiet rykket ut på natt til søndag 26.november.

Politibil i Markensgate
Foto: Tor Saltrøe / NRK

En del ordensforstyrrelser som har ført til bortvisninger, primært i sentrum Arendal og Kristiansand. Julebordsesongen er i gang uten at dette har medført ekstra problemer, skriver politiet på twitter.

0250, Songdalen: Stolpe og gjerde kjørt ned på Eidsåsletta. Ingen biler eller folk på stedet. Kommet i kontakt med mistenkt bilfører. Fremstår som beruset

0231, Kristiansand: Melding om brann i postkasse, Bamse Brakarsvei. Politiet sjekker i området.

0242, Arendal: Melding om bil som har kjørt av veien i Løddesølveien. Ingen skadet. Veldig glatt på stedet.

0212, Risør: Person har hoppet i sjøen ved utested i Risør. Har fått han opp av vannet og inn i varmen.

0006, Arendal: Melding om mann inne i leilighet i Strømsbuveien. Beboer var hjemme og hørte noen i leiligheten. Pågripes av politiet for tyveri leiligheten.

0024, Grimstad: Ungdom prøver å komme inn med manipulert id på utested. Forsøkt å endre fødselsdata. Stikker av før politiet kommer til stedet.

2220, Kristiansand: Politiet har tatt kontroll på en beruset kvinne som har slått rundt seg med en nøkkel.

2137, Tvedestrand: Melding om trafikkuhell på E18 i nærheten av rundkjøringen ved Holt Landbruksskole. Tre personer er kjørt til legevakt for sjekk, veldig uoversiktlig hendelsesforløp. Politiet oppretter sak.

2126, Kristiansand: Trafikkulykke på Sømsveien, enslig kjøretøy av veien. Bilen har kjørt i en fjellvegg, fører er ute av bilen. Det er svært glatt på stedet, Vegtrafikksentralen er varslet. En person kjørt til sykehus, uvisst skadeomfang.