Politiloggen: Én alvorlig skadd etter trafikkulykke

Det har vært en hektisk natt for politiet i Agder-fylkene.

POLITI
Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

Kvinesdal, kl. 00.10: Politiet får melding om trafikkulykke ved Gjemlestad. En bil har kjørt ut i en sving, gått rundt og landet på taket. To personer er ved bilen når politiet ankommer, og én kjøres til Flekkefjord sykehus med moderate skader. Vedkommende blir senere fløyet til Stavanger sykehus med alvorlige skader.

Ellers har det vært en hektisk natt for politiet i landsdelen:

Risør: En person anmeldes for besittelse av mindre mengder narkotika.

Risør: En bil kontrolleres ved sentrum. Fører anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

Grimstad, kl. 03.47: Innbrudd i bedrift i Grooseveien. Politiet har undersøkt åstedet. Brutt seg inn i en kantine. Stjålet for mindre verdier. Fører har forsvunnet fra stedet.

Kristiansand, kl. 04.51: En bil har kjørt ut av veien på E18 Ved Vollevannet, retning vest, ved innkjøring til Vige.

Vennesla, kl. 0420: Politiet får melding om innbrudd i matvareforretning. Politiet rykker ut til stedet, og en person blir pågrepet.

Kristiansand, kl. 02.17: To personer bortvises fra sentrum etter bråk ved utested. En av personene etterkom ikke pålegget og spytter etter politipatruljen. Vedkommende innbringes og settes i arrest.

Kristiansand, kl. 01.36: Bil kontrolleres i sentrum. Fører pågripes, mistenkt for kjøring uten førerkort, samt i ruset tilstand.

Lyngdal, kl. 23.10: Tre ungdommer bortvises fra russefest.

Politiet melder om generelt mange mindre ordensforstyrrelser i sentrum av hovedsakelig Kristiansand og Arendal. Totalt 21 personer er bortvist fra sentrum i natt. Av de 21 bortviste personene var det som sedvanlig et par tre stykker som hørte litt dårlig og endte i arresten i stedet.

Laster Twitter-innhold