NRK Meny
Normal

Politiloggen: Dette har skjedd

Politiet har vært innom mange utesteder for å bortvise bråkete personer natt til lørdag. Her er en oversikt over nattens hendelser.

Politi

Arkivbilde.

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Mandal kl. 03.21: En person ringer og sier han er overfalt i Gimserøyveien. Vedkommende skal ha blitt slått i hodet. Politiet kjører mannen til legevakt. Gjerningsmannen er ukjent, og forholdet anmeldes.

Arendal kl. 03.15: Melding om slagsmål ved bensinstasjon på Myrene. En person pågripes og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Kristiansand kl. 02.30: Politiet får melding om slagsmål ved gatekjøkken i Dronningens gate. To berusede menn pågripes. Den ene anmeldes for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg. Den andre anmeldes i tillegg for å ha forulempet og fremsatt trusler mot politipatruljen.

Kristiansand kl. 01.59: Dørvakter har problemer utenfor utested i sentrum. Politiet bortviser tre personer som har kranglet med en dørvakt.

Arendal kl. 01.53: Melding om bråk på utested. Politiet til stedet og bortviser en person som forsøkte å slå dørvakt.

Søgne kl. 01.20: En person er pågrepet etter å ha fremsatt trusler mot gjester på et utested ved Åros. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand kl. 00.21: Politiet får melding om bruk av falsk legitimasjon på utested. En 19 år gammel mann anmeldes for forholdet.

Tvedestrand kl. 00.09: En person bortvises etter bråk på utested.