NRK Meny
Normal

Politiloggen: Dette har skjedd

Overfall av drosjesjåfør, utforkjøring i Flekkefjord, slåsskamp i Grimstad. Det er noen av sakene politiet på Agder har jobbet med.

Politi

En bil ble stjålet i Kvinesdal i natt.

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Lørdag:

21.06, Grimstad: Politiet har fått flere meldinger om en person som bråker på et utested i Grimstad.

23.08, Tvedestrand: Bilbrann, alle personene i bilen kommer seg ut og brannvesenet slukker brannen i Amtmannssvingen.

23.22, Kristiansand: En drosjesjåfør skal ha blitt slått av passasjer. Flere personer er involvert i Vestre Strandgate, ifølge politiets opplysninger.

23.30, Grimstad: To personer blir bortvist fra Juskestredet i Grimstad etter melding om bråk.

Søndag:

00.08, Kristiansand: Melding om hissig stemning utenfor et utested i Vestre Strandgate, politiet sjekker, men det er rolig når patruljen kommer fram.

00.26, Arendal: To gjester som bråker på en pub på Langbrygga. De to blir bortvist, men den ene kommer tilbake og blir pågrepet av politiet og satt i arrest. Saken er anmeldt.

00.51, Arendal: Politiet pågriper en mann som har litt narkotika på seg. Han kjøres i arrest.

01.00-03.00: Promillekontroll i Mandal sentrum. 72 sjåfører måtte blåse, en er siktet for promillekjøring.

01.35, Flekkefjord: Melding om bil som har kjørt av veien på E39 Djupvik. Ambulanse og politi rykker ut. Bilen ligger nede i en skråning, men ingen personer er ved bilen. Eieren oppsøkes i sin bolig og erkjenner å ha kjørt av veien. Politiet har ingen mistanke om kjøring i rus, men at det var glatt på veien.

03.04, Arendal: En mann oppsøker et bolighus i Barbu etter at han skal ha blitt kastet på vannet og fått juling. Mannen kjøres til legevakt med kutt i bakhodet. Gjerningsmannen er ukjent og saken blir etterforsket.

03.33, Grimstad: Mann kjørt til sykehus etter å ha blitt slått og sparket av en eller flere. Skadeomfanget er ukjent, en person blir senere pågrepet og mistenkt for forholdet.

04.11, Kristiansand: Politiet kjører en beruset kvinne hjem etter at hun ble funnet liggende i Vestre Strandgate.

04.22, Kvinesdal: Melding om stjålet Mercedes Sprinter varebil i løpet av natten. Den har registreringsnummer PX57229 og er sølvfarget.