Politiloggen: Boligbrann i Birkenes

Boligbrann, apotekinnbrudd samt en potensiell tyv luskende rundt i sørlandsgatene er noe av det politiet har håndtert i løpet av natta, viser politiloggen.

Agder politidistrikt

En mann som gikk rundt med lommelykt fikk politiet til å reagere i natt, ifølge politiets logg.

Foto: Sundsdal, Svein / Svein Sundsdal/NRK

– Med håp om at folk klarer å oppføre seg ordentlig, skrev operasjonslederen på Twitter-kontoen til Agder politidistrikt idet fredagskvelden gikk over til natt.

Selv om det ikke var svært dramatiske hendelser i landsdelen i natt, har politiet hatt nok å gjøre, blant annet med folk som ikke oppførte seg ordentlig

Vennesla, kl. 23.05: Politiet får melding om brann i et garasjeanlegg på Vikeland i Vennesla. Nødetatene rykker ut og det viser seg å være bålbrenning. Det er ingen fare for spredning og bålet dør ut av seg selv.

Kristiansand, kl. 23.27: En bilfører anmeldes av UP for å ha kjørt i beruset tilstand på E18 ved sentrum. Bilisten i slutten av 20-årene har en promille på 0,68.

Mandal, kl. 01.01: En mann i begynnelsen av 30-årene politianmeldes og tas inn til arresten etter å ha slått til og spyttet på en dørvakt, i tillegg til at han kom med drapstrusler mot dørvakta ved en mandalsrestaurant.

Arendal, kl. 02.08: En bil kjører av veien ved Harebakken på svært glatt føre. Det er ingen personskader. Politiet oppdager imidlertid at to av de som er i bilen er i besittelse av tabletter og de kjøres derfor til arresten.

Kristiansand, kl. 02.15: To personer innbringes til politiarresten for ordensforstyrrelser. Den ene anmeldes også for å ha forulempet offentlig tjenestemann.

Grimstad, kl. 04.11: En mann i 40-årene bortvises fra sentrum for resten av natten. Årsaken er at han går rundt med en lommelykt og oppfører seg som en potensiell tyv, ifølge politiet.

Kristiansand, kl. 06.01: Politiet får melding om innbrudd i et apotek. Innbruddstyven løper fra apoteket med en Securitas-vakt i hælene og blir til slutt stanset av vakta og overlevert politiet ved Grim kirke.

Birkenes, kl. 06.47: Brannvesenet har kontroll på en brann i en enebolig på Mjøllemoen. Nødetatene rykket ut til stedet og opplyser at det ikke er personskader.