NRK Meny
Normal

Politiloggen: Alvorlig skadet av fyrverkeri og skyting med gasspistol

Det har vært en hektisk nyttårsnatt for politiet på Agder.

Politi i Arendal

Det ble mye å gjøre for Agder-politiet første natt i 2016 (Arkivfoto).

Foto: Leif Dalen / NRK

Selv om det har vært mye å gjøre er politiet fornøyd med at det ikke har vært mange alvorlige hendelser gjennom natten.

– Det har vært som en vanlig helgenatt, bare dobbelt så mye å gjøre. Det var godt vi hadde mange folk på jobb, sier operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt.

Det dreide seg mest om ordensforstyrrelser, og til sammen 10 personer fra Kristiansand og Arendal måtte tilbringe nyttårsnatten på politihuset.

23.03, Holum: Politiet fikk melding om røykutvikling fra en bolig. Det viser seg senere at årsaken til røyken er en tørrkokt gryte i boligen. En person ble sjekket på stedet for røykskader, og kjøres deretter til sykehus for en sjekk.

23.54, Tvedestrand: 16-åring ble alvorlig skadet av et fyrverkeribatteri, som veltet mot gutten, les egen sak: 16 åring alvorlig skadet av fyrverkeri

00.08, Kristiansand: En mann ble anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand på Hånes. Førerkortet hans ble beslaglagt på stedet.

00.08, Søgne: En mann ble mistenkt og deretter pågrepet for ruskjøring.

00.27, Lyngdal: En mann ble anmeldt for å skutt med gasspistol med løsammunisjon. Folk i området reagerte på pistolskytingen, og dermed rykket politiet ut til stedet.

Laster Twitter-innhold

01.17, Arendal: Politiet og brannvesen rykker ut til en brennende garasje på Rykene. Garasjen brant til grunn, det gjorde også bilen som stod i garasjen. Det var ingen personskader i ulykken.

02.00, Agder: Flere biler kjørte i grøfta på samme tid grunnet tåke. Politiet går ut og ber folk kjøre forsiktig gjennom natten. Det skal ikke være meldt om personskader etter utforkjøringene.

02.27, Kristiansand: Mann oppfører seg truende med kniv på en adresse i Vågsbygd. Politiet kjører til adressen og pågriper mannen og kjører ham i arresten.

02.33, Kristiansand: En person kjørte inn i en garasje på Tinnheia. En kvinne i nærheten pågripes mistenkt for kjøringen, hun mistenkes for kjøring i beruset tilstand.

04.04, Arendal: Det begynte å brenne i en båt som stod plassert mellom et hus og en garasje i Eydehavn. Alle nødetater rykket ut til stedet, og slukket brannen i båten. Men kort senere blusset brann på nytt opp, men brannvesenet får kontroll på flammene for andre gang, denne gangen for godt. Det dreier seg om en 24-fots plastsjekte. Det er fremdeles usikkert hva som er årsaken til brannen.

04.39, Evje: En mann ble pågrepet for mistanke om kjøring i ruset tilstand nær Evje sentrum.

04.45, Farsund: En mann ble slått i ansiktet av en ukjent gjerningsmann i sentrum. Gjerningsmannen forsvant fra stedet før politiet kom frem.