NRK Meny
Normal

Politiloggen: – Til tider amper stemning i byene

Natt til lørdag har vært svært hektisk for politiet på Agder.

Politi i Arendal

Illustrasjonsfoto.

Foto: Leif Dalen / NRK

– Klager på høy musikk ikke mulig å prioritere. Til tider amper stemning blant berusede personer i byene, skriver operasjonsleder Martin Ugland på Twitter.

Her kan du lese om noe av det som har skjedd:

00:04: En bil kjørte av veien og ned en skråning ved Vegge i Lyngdal. Ingen personer ble skadet, men sjåføren la igjen en lapp hvor det sto "bilen blir fjernet i morgen". Politiets operasjonsleder Martin Ugland mener dette er en dårlig løsning. – Ring politiet og si fra. Dette binder opp nødetatene, sier han.

00:32: En 22 år gammel mann slo ned en dørvakt mens politiet var på stedet. Ifølge politiet skal mannen ha slått seg helt vrang og de måtte bruke pepperspray for å få han pågrepet.

00:41: En 18 år gammel mann ble fraktet til sykehus etter å ha kjørt av veien ved Foss i Lyngdal. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ifølge politiet er det mistanke om promillekjøring.

00:45: En stjålet BMW ble totalskadet i en brann ved Feda sentrum. Politiet skal etterforske saken videre.

00:57: To menn på 24 og 32 år blir pågrepet på en restaurant i Kristiansand sentrum etter slagsmål. Politiet bortviser også to andre menn på 20 og 42 år fra byen. Alle de fire involverte er anmeldt for bråk og slagsmål.

00:58: To kvinner på 23 og 25 år ble satt i arresten etter bråk på en restaurant i Søgne.

01:12: En 25 år gammel mann ble pågrepet etter mistanke om promillekjøring på en motorsykkel på Osedalen. Han skal også ha brukt falske skilter.

01:36: Tre menn på 24, 23 og 19 år ble bortvist fra Kristiansand sentrum etter et slagsmål. Ifølge politiet er det uvisst om det kommer anmeldelse av saken i ettertid.

01:40: Politiet ble varslet om flere ungdommer som skal ha hoppet på parkerte biler på Langbrygga i Arendal. Det skal ikke ha ført til de største skadene, men eiere er varslet og vil vurdere anmeldelse, skriver politiet på Twitter.

02:12: To menn på 23 og 27 år ble pågrepet etter et slagsmål utenfor et gatekjøkken i Lillesand. Ifølge politiet skal de ha vært svært beruset og kranglete.

02:22: En 32 år gammel mann ble fraktet til legevakt med kuttskader etter at en person skal ha knust et glass i hodet på ham på en restaurant i Arendal. Saken er anmeldt til politiet.

02:30: To gjenger skal ha braket sammen i et slagsmål på Langbrygga i Arendal. Fire personer ble fraktet ut av byen av politiet for å unngå mer trøbbel.

02:52: Politiet fant en blodig 24 år gammel mann på Langbrygga. Mannen blir først fraktet til legevakta, men han slo seg vrang. Dermed ble han kjørt i arresten.

02:54:En 35 år gammel mann skal enten ha blitt knivstukket eller blitt slått med en stein i hodet i Tollbodgata i Kristiansand like før klokken 03.00 natt til lørdag. Tre personer er pågrepet og to er etterlyst etter volden. 35-åringens tilstand er stabil, men han måtte sy flere sting.

02:58: En 41 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten og en 20 år gammel kvinne ble fraktet til legevakt for sjekk etter et slagsmål. Ifølge politiet er det uklart hva som skal ha skjedd.