Politiloggen: – Roligere enn vanlig

Natt til lørdag har vært mer stille enn forventet, ifølge operasjonsleder Geir Andersen. Her er en oversikt over nattens hendelser.

Politi i Arendal

Politiet har hatt en grei natt, ifølge dem selv.

Foto: Leif Dalen / NRK

– Det har vært roligere enn vanlig faktisk, sier operasjonslederen.

Her er politiloggen:

Tvedestrand, kl. 03.43: Melding om høy musikk fra bolig. Politiet har vært på stedet og pålagt huseier å dempe musikken.

Kristiansand, kl. 03.17: Ambulanse og politiet rykker ut til bil som har kjørt av Ålefjærveien. Personen i bilen er uskadd, men mistenkes alkoholpåvirket. Alkometertest enpå legevakta gav ikke utslag på promille, men førerkortbeslaget blir opprettholdt da fører erkjenner å ha holdt for stor fart, for deretter å ha mistet kontroll på bilen. Fender er påkjørt og ødelagt.

Kristiansand, kl. 02.40: En mann anmeldes for urinering på offentlig sted.

Arendal, kl. 02.12: Vakter har tatt hånd om bråkmaker som skal ha slått dørvakt på utested. Personen pågripes av politiet, kjøres i drukkenskapsarrest og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Mandal, kl. 01.51: Et vitne melder om mulig ruskjøring med bil. Bilen står parkert utenfor en adresse. Politiet pågriper angivelig fører, som viser seg å være beruset. Vedkommende kjøres til legevakt for blodprøvetaking, og får førerkortet beslaglagt. Sak opprettes.

Grimstad, kl. 01.08: Politiet får melding om person som krangler med dørvakt etter å ha vært for beruset på utested. Vedkommende nekter å gå, og bortvises av politiet.

Kristiansand, kl. 00.26: Politipatrulje pågriper mann som har slått dørvakt. Vedkommende kjøres i arresten, og anmeldes for ordensforstyrrelse i beruset tilstand. Politiet oppretter sak.

Arendal, kl., 00.30: Politipatrulje melder at de har stanset fører av personbil etter melding til operasjonssentralen om vinglete kjøring på E18 ved Harebakken. En kvinnelig fører anmeldes for kjøring uten å inneha førerkort. Sak opprettes.

Lillesand, kl. 00.15: Melding om mann som har gått til angrep på flere personer på utested. Holdes av dørvakter. Politiet innbringer mannen for beruselse, vedkommende er ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Arendal, kl. 00.05: Mopedeier melder tyveri av en oransje Rieju-moped med kjennetegn LV 2543. Mopeden er stjålet i løpet av kvelden.