NRK Meny
Normal

Slik var politinatta på Agder

Bråk på utesteder, 17-åring hoppet på sjøen og steinkasting mot biler er noe av det som har preget politinatta på Agder.

0437 Farsund sentrum: Bil kjørt av veien. Politiet på stedet. Ikke personskade. Bilføreren måtte gjøre en unnamanøver for unngå å kjøre på en katt. Ikke mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Ingen politisak.

0254 Kongens gate Kristiansand: Politiet stanser fører av personbil. Mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Har blåst til verdi av 0,94. Førerkortbeslag og anmeldelse.

0204 Vanse: Brannvesenet melder om brann i en container. Brannen blir slukket av brannvesenet. Ingen øvrig skade. Brannårsak ukjent. Sak opprettes.

0146 Langbrygga Arendal: 2 personer bortvist fra Arendal sentrum av politipatrulje etter å ha vært i klammeri med hverandre.

0132 Juskestredet Grimstad: Mann lager bråk på utested. Bortvist fra sentrum av politiet.

0101 Langbrygga Arendal: 17 år gammel jente hoppet i sjøen. Politiet raskt på stedet. La på svøm og nektet å komme til land. Ambulanse, brannvesenet med dykkere samt redningsskøyte sendt til stedet. Ble tatt om bord i redningsskøyta av dykkere. Kjørt til sykehus i ambulanse. Uskadd og ved bevissthet. Følges opp av helsevesenet.

0107 Festningsgata Kristiansand: Mann pågrepet etter å ha kastet en annen mann i bakken, samt slått til en annen. Uviss foranledning. Fornærmede mann har kloremerker i ansiktet. Den andre er uskadd. Gjerningsmannen kjørt i arresten. Sak opprettes.

0102 Langbrygga Arendal: Gutt 17 år anmeldes for drikking på offentlig sted. Sendt hjem. Foreldrene er varslet.

0040 Festningen Kristiansand: Melding om dame som er frastjålet sin veske ved Festningen. Fornærmede hadde vesken i en kurv på en sykkel. 2 unge menn, den ene muligens med en rød caps, løp fra stedet. Forholdet blir anmeldt. Politiet har søkt etter de 2 uten resultat.

0031 Kvinesdal: Politiet har avsluttet en fest etter klage fra naboer.

0015 Heptekjerr Vennesla: Melding om 2 personer som kaster småstein på forbipasserende biler. Politipatrulje har vært i kontakt med to 15 år gamle gutter som benekter å ha kastet stein mot biler. Begge sendt hjem etter å ha oppgitt personalia.