NRK Meny
Normal

Politiloggen i går kveld og i natt

Lørdag kveld og natt til søndag er preget av redningsaksjoner, småfyll, vold og berusede personer som har lagt seg rundt forbi for å sove ute.

Politi

Redningsaksjoner og fulle folk som legger seg i hagene rundt forbi, har preget natta ifølge politiet.

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Politiets operasjonssentral har hatt flere hendelser over hele Agder i løpet av natta. Den mest dramatiske episoden som politiet opplyser om i loggen sin, er mannen som er tatt opp av sjøen i Arendal natt til søndag.

Hagefest uten naboen

Operasjonslederen melder også om flere hagefester uten å ta hensyn til naboen og mener det er typisk tegn på at Sørlandet nå er på vei til sommer, sol og ferie.

Loggen

Her er den delen av politiloggen som er lagt ut offentlig:

21.40 Mandal: Trafikkulykke ved Sjøboden i Mandal. En bil kjører i fortauskant og en stolpe. Ei kvinne ble sendt til legevakt for en sjekk.

22.30 Farsund: Utrykningspolitiet gjennomførte fartskontroll på "Radiosletta" på fylkesvei 651 mellom Lundevågen og Vanse. Et førerkort beslaglegges i 80-sona. Vedkommende kjørte i 133 kilometer i timen. Fire andre fikk forelegg.

00.29 Søgne: Politiet får melding om en person i sjøen ved Åros Camping. Venner får ikke kontakt med vedkommende. Dykkere fra brannvesen og luftambulanse, politibåt og politihund rykker ut. Redningsselskapet varsles, men manne blir funnet i god behold senere.

00.39 Arendal: En person klager over høy musikk hos naboen. Ifølge politiets logg får personen som klager "en på kjeften" av naboen. Politiet er på stedet og saken blir muligens politianmeldt.

00.45 Farsund: Politiet får melding om en overstadig person som har falt i en bekk i Vanse. Vedkommende kommer seg opp av bekken, politiet er til stedet og hjelper til.

01.10 Kristiansand: Politiet bringer inn en gjest som har spyttet på en av vaktene på et utested. Personen settes i arresten.

01.10 Arendal: Politiet skriver på Twitter om en person som ikke var kvikk og som sovnet på Kvikkbaren. Vedkommende ble satt i marsj av politiet.

01.20 Arendal: Vakt på utested ber om bistand fra politiet på grunn av vanskelig gjest. En person blir bortvist fra skjenkestedet.

01.24 Valle: Politiet får melding om en person som er slått i hodet, politiet og ambulanse er til stedet for å sjekke vedkommende som er slått.

01.36 Arendal: Politiet får melding om slåssing på Langbrygga i Arendal. Partene blir sendt hver sin vei.

01.40 Kristiansand: En person pågrepet for mindre mengder narkotika.

01.44 Kristiansand: En kranglete person blir bortvist fra kiosken Seven Eleven og fra sentrum av politiet.

01.48 Mandal: En person pågripes fra Marna Cafe etter å ha laget problemer for vaktene.

01.49 Mandal: Politiet melder om en meget beruset mann som lager kvalme, hyler og skriker i området Felleskjøpet. Mannen pågripes.

01.58 Farsund: En overstadig beruset person som ifølge politiet leker dørvakt og skjenkekontrollør på et utested. Politiet mener vedkommende ikke er kompetent til noe av dette.

02.04 Kvinesdal: Politiet får melding om vanskelig gjest på Utsikten, politiet drar til stedet.

02.15: Byglandsfjord: En person tatt for promillekjøring etter at han kolliderte med en bil på Refsnes Hotell. Fremstilles for blodprøve.

02.17 Kristiansand: En person blir bortvist fra utested.

02.53 Lillesand: Politiet får melding om en mann som er mulig savnet i et vann. Men melding viser seg overdrevet. Personen har gått langs E18.

03.00 Mandal: Politiet har funnet en bil som har kjørt utfor vegen. Politiet søker med hund i tilfelle noen er skadet. Ingen rapport om hvordan det endte.

03.55 Arendal: To personer melder at de har tatt opp en mann av vannet. Mannen var bevisstløs, politi og ambulanse kom til stede. Personene får ros får å ha satt i gang hjerte- og lungeredning. Mannen kjøres til sykehus.

04.52 Flekkefjord: Rådyr påkjørt på riksveg 44, viltnemnda varslet.