NRK Meny
Normal

Les politiets oppsummering av natta

En mann som spydde ut en drosje, klaging på høy musikk, boligbran og et dørkort som ikke virker på hotellrommet. Dette er noen av stikkordene for nattas politilogg.

Politiets operasjonssentral i Agder

Agder politidistrikts operasjonssentral har hatt nok å gjøre selv om kuldegradene har preget sørlandsnatten.

Foto: Per-Kåre Sanbakk / NRK

Farsund, kl. 22.48: Boligbrann i Farsund. Huseieren kommer seg ut da det begynner å brenne i en enebolig vest for Farsund sentrum sent i går kveld. Det er kraftig røykutvikling. I et av rommene er det åpne flammer.

Kristiansand, kl. 23.06: En person anmeldes. Vedkommende har kniv på seg ved et utested i sentrum.

Gjerstad, kl. 00.13: En 18 år gammel mann stanses og mistenkes for å kjøre bil i ruset tilstand. Førerkortet beslaglegges og han kjøres til legevakta for å bli tatt blodprøve av.

Kristiansand, kl. 00.56: En 20-åring anmeldes for å urinere på McDonalds-bygget. Noe senere, klokken 01.40, anmeldes en 19-åring for uriniering på offentlig sted i Kristiansand.

Vennesla, kl. 00.58: Politiet får melding om at det er stjålet en moped.

Birkeland, kl. 00.58: Politiet mottar for andre gang klage på at det spilles høy musikk. Anlegget som sørger for lyden beslaglegges av politiet for at naboene skal få sove.

Kristiansand, kl. 01.57: En mann «spyr ut» en drosje og stikker av uten å gjøre opp for seg. En politipatrulje kommer til og sørger for at drosjesjåføren får personalia på «spyeren». Politiet satser så på at drosjeregningen gjøres opp i minnelighet.

Laster Twitter-innhold

Nødtelefon, kl. 02.26: Operasjonssentralen får nødtelefon fra en mann som ikke kommer inn på hotellrommet sitt fordi nøkkelkortet ikke virker. Operasjonssentralen konstaterer at dette er blitt et typisk politioppdrag når hotellresepsjonen er stengt.

Evje, kl. 03.33: En kvinne i slutten av 40-årene anmeldes for promillekjøring. Hun blir fraktet til lege for blodprøve og får førerkortet beslaglagt.

Lyngdal, kl. 04.18: Det kommer inn melding om at en bil er stjålet og funnet igjen i ei grøft 100 meter unna. Politipatruljen som kommer til stedet forteller at en 17 år gammel gutt innrømmer å ha kjørt bilen. 17-åringen mistenkes for promillekjøring.

Vennesla, kl. 05.33: En 21 år gammel kvinne slår et glass i pannen på en mann i slutten av 20-årene slik at han må på legevakta og sy ti sting. Politiet oppretter sak på episoden.

Og en trafikkontoll på Kystveien og Bjorbekk i Arendal gav gode resultater. Av 53 kontrollerte kjøretøy, var det ingen som fikk noen form for reaksjoner for ulovlig kjøring.