NRK Meny
Normal

Politiloggen natt til søndag

Politiet på Agder har hatt en travel natt til søndag, og kan melde om mye fyll og bråk de fleste stedene i fylkene.

Politi

Politiet på Agder har hatt en travel natt.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Her er nattens politilogg (kronologisk etter tidspunkt):

Tvedestrand kl. 21.21: Politiet får melding om at en person har fått juling. Politiet har vært i kontakt med fornærmede, og det er uvisst om det kommer en anmeldelse

Kristiansand kl. 2151: En mann (41) er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort. Blodprøve er sikret.

Kristiansand kl. 2235: Melding om slåsskamp i Bertesbukta, politiet er på stedet.

Lyngdal kl. 22.50 Tre ungdommer har stjålet brannslokningsapparater på Lyngdal Bibelcamp, og tømt dem inne på området.

Kristiansand 23.30: Mann fekter med kniv i Markensgate. Patruljer har sett etter ham, men mislyktes i å finne han.

Farsund kl. 01.01: Ungdommer har kastet fyrverkeri inn soveromsvinduet til eldre dame på Borhaug.

Arendal kl. 01.03: Politiet får masse telefoner om en beruset mann på E18 ved Nedenes iArendal. Patruljen på stedet mislyktes i å finne mannen, og telefonene opphørte også utover kvelden.

Kvinesdal kl. 01.03: En mann ble slått ned i Kvinesdal sentrum.

Grimstad kl. 04.20: E18 Rykene/Vik, Grimstad. En bil kræsjet i autovernet ved Rykene/Vik på E18. Det er mistanke promille, og det ble tatt blødprøve av føreren.

Kristiansand kl 06.06: Politiet får melding om et innbrudd på Hanneviktoppen i Kristiansand. Mannen i huset overrasket tyv og løp etter ut. Politiet foretok søk av gjerningsmannen uten hell.

Båtkontroller

Politiet utførte kontrollet på sjøen i både Arendal, Lillesand og Kristiansand i løpet av natten.

I Arendal ble 25 kjørtetøy kontroller. Der ble det en anmeldt for ulovlig bruk av vannskuter, mens det ble tatt ut et forelegg for høy fart og en anmeldelse for mangel av vest.

I Kristiansand og Lillesand ble det kontrollert 26 kjørtetøy. Der ble det skrevet ut et forelegg for manglende vest, i tillegg til et forelegg grunnet mindreårig sjåfør. I tillegg ble en anmeldt for promillekjøring, og to forelegg for høy fart.

Båtpatrulje Arendal avslutter med følgende res.: 25 kontrollerte. 1 anm ulovlvannskoterbruk, 1 forelegg fart, 1 for mangl. vest