NRK Meny
Normal

Politiloggen natt til lørdag

Festbråk, «innbruddstyv» som viste seg å være en venn og tyveri av elektrisk rullestol er noe av det politiet har måttet hanskes med på Sørlandet natt til lørdag.

Politibil illustrasjon
Foto: Illustrasjon / NRK

Kristiansand, kl. 00.32: Politiet får melding fra dørvakt på et utested om at en gjest som laget bråk på stedet er lagt i bakken. Politiet pålegger mannen å forlate sentrum for resten av natten.

Kristiansand, kl. 00,49: Politiet får melding om en mann som kjenner på dører og vinduer i bydelen Lund. Politiet finner mannen som har forsøkt å stjele en sykkel og en elektrisk rullestol. Mannen kjøres til arresten.

Arendal, kl. 01.00: Politiet stanser et vogntog på E18 etter melding om at det ligger tett på og presser forankjørende biler. Vogntoget skal også ha forsøkt en forbikjøring i en sving.

Kristiansand, kl. 01.21: Politiet innbringer en beruset mann til arresten. Han anmeldes for besittelse av kniv.

Arendal, kl. 00.15-01.20: Politipatruljer foretar visitasjonskontroll i Arendal sentrum. 125 personer kontrollert. Ingen beslag av kniver eller andre farlige gjenstander.

Froland, kl. 01.43: To politipatruljer oppsøker området rundt Froland ungdomsskole etter melding om bråk mellom ungdommer i etterkant av en fest. Rolig på stedet når politiet ankommer.

Kristiansand, kl. 01.59: Melding om beruset mann liggende i grøfta. Politipatrulje kjører ham i drukkenskapsarrest.

Flekkefjord, kl. 02.54: Politiet avslutter en høylytt fest. Husverten gis en advarsel.

Arendal, kl. 03.02: Melding om sovende mann i gatekapellet. Politiet vekker opp mannen og bortviser ham.

Kristiansand, kl. 05.23: Melding om ruset person som har brutt seg inn i en bolig. Politiet tar hånd om en person. Mannen skulle besøke en bekjent på adressen. Tok seg inn i kjelleren gjennom åpen dør, etter å ha forsøkt å klatre opp på en veranda. Mannen blir værende på stedet etter at huseier er kontaktet. Ingen politisak.