NRK Meny
Normal

Politiloggen natt til langfredag

Politiet i Agder melder ikke om noen alvorlige hendelser natt til langfredag, men har likevel hatt litt å henge fingrene i. Flere berusede personer måtte kjøres hjem.

Politi

Feststøy, skadeverk og slåssing er noe av det politiet i Agder har hatt å gjøre med i natt.

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Kittelsbuktveien Arendal kl. 03.44: Politipatrulje pågriper to menn etter melding om skadeverk. Mennene har blant annet knust glasset i en gatelykt og slått i flere biler som står parkert på stedet. Begge mennene blir kjørt til arresten og anmeldes for forholdene.

Markensgate, Kristiansand kl. 04.16: Det blir meldt om bråk og slåssing utenfor en kiosk i sentrum av Kristiansand. Rolig når politiet kommer til stedet. En person blir kjørt hjem.

Møllevannsveien. Kristiansand kl. 03.27: Politiet får melding om en beruset person som ligger i et fotgjengerfelt. En patrulje kjører til stedet. Mannen kommer seg etter hvert på beina.

Trollsvingen, Grimstad: Melding om høy musikk og bråk fra et bolighus. Politipatrulje blir sendt til stedet. Festen avsluttes.

Stranden, Risør kl. 02.46: Politiet rykker ut til en båt etter melding fra en nabo som plages av høy musikk og støy. Festen avsluttes.

Hovden kl. 02.32: En politipatrulje stanser en bil der føreren blir anmeldt for piratdrosjekjøring. Førerkortet blir beslaglagt.

Agder Alle, Kristiansand kl. 01.39: Politiet avslutter en fest i en leilighet etter klage fra naboer.

Markensgate, Kristiansand kl. 01.03: Melding om mann som har blitt slått til av en annen person. Gjerningsmannen er ukjent. Politiet kjører til stedet og forholdet blir anmeldt.

Kirkegaten, Arendal kl. 00.45: Politiet får melding om en bevisstløs mann ved Pollen i Arendal sentrum. Politi og ambulanse kjører til stedet. Mannen skal ha falt da han gikk sammen med en kamerat. Han blir fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er ukjent.

Rådhusgata, Kristiansand kl. 00.39: Vaktene på en restaurant i Rådhusgata i Kristiansand sentrum melder om en beruset og plagsom gjest. Politiet kjører vedkommende hjem.

Torridalsveien, Kristiansand kl. 00.34: Politiet får melding om en bil som har kjørt inn i siden på en parkert bil ved Torridalsveien. Det befinner seg ingen personer i den parkerte bilen. Føreren av den andre bilen blir anmeldt for promillekjøring.

Hovden kl. 00.24: Melding om beruset og plagsom gjest på et diskotek. Mannen blir kjørt hjem av en politipatrulje. Ingen anmeldelse i saken.

Myra, Vegårshei kl. 00.12: En politipatrulje blir sendt til Myra i Vegårshei etter melding om «burning» og uforsvarlig bilkjøring. Politiet stanser den aktuelle bilen og føreren blir bortvist fra stedet med en advarsel.

Fjell, Mandal kl. 20.50: Politiet får melding om to jenter med hver sin hest som har gått seg vill ved Fjell i Mandal. Jentene blir etter kort tid funnet av en patrulje og fraktet ned med luftambulanse. Jentene er ifølge politiet i god form. Begge hestene kommer også etter noen timer til rette.