Politiloggen 6. juli

Det har vært mye å gjøre for politiet i Agder i natt. Les hva politiet på Sørlandet har måttet hanskes med i løpet av natten.

Politi

Det har vært hektisk for politiet i Agder i natt.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

– Det har skjedd mye i natt, spesielt i Kristiansand har det vært travelt, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt Sverre Birkeland.

Han mener at til tross for at Palmesusfestivalen har preget bybildet, har de hatt god kontroll på hva som har skjedd i byen.

– Det har vært noen forhold knyttet til Palmesus i natt, men ikke noe mer enn man må regne med, sier Birkeland.

23.50 Arendal: En dame født i 1962 ble tatt for kjøring i beruset tilstand ved Nedenes. Damen hadde da kjørt på en rundkjøring og inn i en lysstolpe. Kvinnen ble sjekket av ambulanse på stedet og ble ikke skadet i ulykken.

00.10 Mandal: En mann født i 1973 ble anmeldt for å kjøre uten gyldig førerkort. Bilen ble avskiltet for manglene betaling av diverse utgifter.

00.55 Kristiansand: En mann født i 1993 ble slått ned ved rutebilstasjonen og hentet av ambulanse. Gjerningsmannen ble senere pågrepet av politiet og anmeldt. Skadeomfanget er ukjent.

01.00 Kristiansand: En mann ble pågrepet ved utestedet Kick. Mannen skal ha slått til en vakt på stedet og ble innbrakt til arresten. Forholdet anmeldes.

01.05 Kristiansand: En mann ble pågrepet og innbrakt til arresten etter han sparket til en bil i Dronningsensgate. Mannen er født i 1991 og anmeldes for forholdet.

01.10 Kristiansand: Flere personer var natt til søndag involvert i slagsmål på torvet i sentrum. Politiet stoppet slagsmålet og bortviste personene fra byen resten av natten.

01.45 Arendal: En mann født i 1990 ble pågrepet og siktet for promillekjøring med båt. Han ble anmeldt for forholdet og blodprøve av mannen ble tatt.

01.50 Mandal: Politiets båtpatrulje kontrollerte syv båter i Mandal. En av båtene fikk et forenklet forelegg for mindreårig fører.

02.45 Flekkefjord: En sjekte gikk på grunn i Logakanalen. Båtfører mistenkt for promillekjøring. Føreren, en mann født i 1958 ble tatt blodprøve av og anmeldt.

03.00 Kristiansand: En ung gutt ble pågrepet i Østre Strandgate etter han knakk flere vindusviskere på biler i beruset tilstand. Forholdet ble anmeldt.

03.10 Kristiansand: En taxi på Tømmerstø ba i natt om bistand fra politiet. En passasjer hadde slått ham og rømt fra regningen. Politiet pågrep senere en mann født i 1975 som ble anmeldt og satt i arresten.

03.20 Kragerø: En mann født i 1992 ble pågrepet av politiet i Telemark i en stjålet båt fra Risør. Mannen er hjemmehørende i Skien-området og er pågrepet i Agder tidligere opplyser politiet.

03.20 Kristiansand: En eldre bil av merke Honda Civic stod i full fyr i Olav Trygvassonsvei i natt. Brannårsaken er ukjent, men brannen er slukket og det er ingen fare for omgivelsene.

03.55 Grimstad: Politiet stanset en mann på moped født i 1996 for en kontroll. Det ble funnet piller og pulverstoff på mannen. Forholdet ble anmeldt.

04.23 Risør: Politipatruljen i Risør meldte i natt om lite trafikk på sjøen grunnet dårlig vær. Syv båter ble kontrollert og et forenklet forelegg ble gitt for manglende flytevest i båten.