Politiloggen 4. juni

Natt til første pinsedag ble en hektisk natt for politiet.

23:45 Arendal: En 38 år gammel polsk mann ble bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg på en hissig og truende måte på Langbrygga. Klokken 00:14 samme sted ble mannen innbrakt for å ha vist seg igjen på stedet han ble bortvist fra.

01:02 Kristiansand: 4 personer ble bortvist fra Vestre Strandgate etter å ha kranglet og havnet i slåsskamp.

01:09 Grimstad: Politiet kom over en dame som hadde falt og slått hodet. Ambulansepersonell tok over og sørget for legehjelp til kvinnen.

01:28 Kristiansand: En mann på 22 år ble kjørt til legevakten av politiet. Mannen var overstadig beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv. Samme person ble senere pågrepet og tatt med til arresten for å ha kommet med alvorlige trusler mot en navngitt person.

02:02 Kristiansand: En mann på 23 ble bortvist fra sentrum. Han oppførte seg truende overfor forbipasserende.

02:03 Kristiansand: Politiet traff på en mann på 20 og en dame på 19 mens de røyket hasj. Begge ble anmeldt for bruk av narkotika.

02:06 Kristiansand: To menn på 24 år ble bortvist fra sentrum da de kranglet og truet hverandre.

02:18 Grimstad: Mann 24 år ble anmeldt for å ha hindret offentlige tjenestemenn i deres arbeid. Mannen dro politiet unna da de oppløste en slåsskamp. Han ble også anmeldt for å ha forulempet politiet med diverse skjellsord. Arresten ble siste stopp for mannen denne kvelden.

02:32 Farsund: To menn på 18 og 19 ble bortvist fra sentrum etter å ha laget bråk.

02:36 Kristiansand: Mann 41 år ble pågrepet og brakt i arrest etter å ha dratt sin kone etter håret mens politiet så på.

03:00 Kristiansand: En mann på 26 år ble pågrepet og anmeldt for å ha dratt en dame etter håret og forsøkt å få henne inn på en buss i Kristiansand. Politiet opplyser at han også skal ha lagt kvinnen i bakken. Hendelsen fant sted natt til søndag.