NRK Meny
Normal

Knuste butikkvindu og slåsskamper

Politiet får klokka 22.34 melding fra Farsund om at en person skal være skadet etter slagsmål på en gård på Vanse. Da politi og ambulanse rykker ut viser det seg at to personer er skadet.

Hendelsesforløpet er ifølge politiet noe uklart, men de to skal ha startet å slåss på dansegulvet på en fest.

Knuste rute med øks

En mann ble natt til søndag pågrepet av politiet etter at han forsøker å bryte seg inn i en bedrift i Kystveien i Arendal med ei øks. Mannen knuste ruta i inngangsdøra med øks.

Politiet søkte en stund etter gjerningsmannen før han ble pågrepet. Han har erkjent forholdet.

I Mandal melder politipatruljen om et knust vindu i en bedrift i sentrum. Det er ikke folk i bygningen, ifølge politiet.

Ruskjøring

I Nesgata i Kvinesdal blir en bilfører pågrepet for ruskjøring. Personen sendes til sykehus for blodprøvetaking.

I Grimstad blir en 42 år mann anmeldt for å kjøre uregistrert moped i påvirket tilstand.

Fyll

I Kristiansand må politiet like etter midnatt kjøre hjem en beruset kvinne. Like etter må en overstadig beruset person kjøres fra et hotell i sentrum til legevakten i ambulanse.

En 39 år gammel mann blir bortvist fra et utested på Hovden. I Mandal blir ei 24 år gammel kvinne bortvist fra sentrum. Hun blir anmeldt for å nekte å oppgi personalia til politiet.

Klokka 00.40 i Kristiansand blir en beruset mann anmeldt for å ha skallet til en polititjenestemann. Tjenestemannen ble ikke skadet.

Kontroller

På riksvei 410 ved Havstad holdt politiet kontroll fra midnatt til klokka 01.00. 27 kjøretøy ble kontrollert og en anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

I Arendal ble det holdt en 30 minutter lang kontroll ved Stoa fra midnatt. Elleve kjøretøy ble kontrollert. To førere ble ilagt gebyr.