Fest og fyll har ført til flere pågripelser i natt

Her kan du lese politiets loggførte hendelser natt til søndag.

Politiets operasjonssentral i Agder

Politiets operasjonssentral i Agder politidistrikt. (Arkiv)

Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK

0243 Dronningens gate Kristiansand: Mann 24 år innbringes og innsettes i arresten for å ha forulempet politiet. Anmeldes.

0210 Tollbodgaten Kristiansand: Mann bortvises fra sentrum etter trusler og krangel mot dørvakter. Mistenkte innbringes og innsettes i arrest. Nekter å etterkomme politiets pålegg om å forlate sentrum.

0209 Rådhusgata Kristiansand: Dame 22 år innbringes og anmeldes for ordensforstyrrelser. Var involvert i slåssing. Mistenkte har også blandet seg inn i politiets arbeid og var tilnærmet hysterisk og mildt sagt full. Innsatt i arresten.

0130 Vennesla: Politiet må overta transport av beruset mann som satt i taxi, men som ikke visste hvor han skulle. Overlevert til kona.

0122 Tollbodgaten Kristiansand: Mann 19 år bortvises fra sentrum etter ordensforstyrrelser. Anmeldes for å oppgi falsk personalia til politiet.

0113 Kvinesdal: Mann 36 år anmeldt for promillekjøring og kjøring uten førerkort.

0109 Tollbodgaten Kristiansand: Mann 21 år anmeldt for drikking på offentlig sted.

0015 Hampa Kristiansand: Tollvesenet har stanset bil hvor det ble forsøkt innført en kvelerslange. Beslag av slange og det opprettes sak.

0022 E18 Lillesand: UP anmelder mann 19 år for å ha kjørt i 148 km/t i 100-sone.

0007 Kvernhusveien Arendal: Ungdomsfest ute av kontroll og politiet må ordne opp. Det vil si at vi avslutter festen og sier takk for i kveld.