Poengdeling mellom Jerv og Strømmen

FK Jerv-Strømmen 2-2: Jerv kjempet seg til uavgjort etter sjokkåpning av Strømmen.

Jerv-seier

(arkivfoto)

Kampen var så vidt kommet i gang da Strømmens Aleksander Melgalvis satt inn kampens første scoring etter 8 minutter på Levermyr Stadion i Grimstad.

8 minutter senere headet Steinar Strømnes inn 0–2 etter et frispark på utsiden av 16-meteren.

Men Jerv ga ikke opp etter gjestenes sjokkåpning.

Etter 30 minutter headet Grimstad-lagets angriper Dennis Agyare Antwi inn 1–2 på en corner.

Resultatet sto seg til pause.

I andreomgang viste sørlendingene andre takter. De skapte flere store sjanser og i det 59. minutt fikk de lønn for strevet. Christoffer Myhre satt ballen enkelt i mål etter et innlegg.

Jerv fortsatte å kjøre på og hadde flere muligheter til å avgjøre kampen, men dessverre for de 925 tilskuerne på Levermyr Stadion ble det ingen flere mål.

Jerv ligger dermed på en 13. plass i førstedivisjon etter 5 kamper. Grimstad-laget står med kun 1 seier og 5 poeng.

Blir Jerv liggende på 13. plass betyr det direkte nedrykk til andredivisjon. Årets sesongåpning har vært en sterk kontrast til fjorårets sesong, da kjempet om opprykk til eliteserien.