Dette møtte ordføreren i Arendal

Ordfører Robert Cornels Nordli var på vei hjem etter en 14,5 timer lang arbeidsdag da han fant bilen sin nedklistret av fargerike post-it-lapper.

Ordfører bil med lapper

Ordføreren fant bilen full av fargerike post-it-lapper. Hvis du skulle lure, så var lappene tomme, og ikke fulle av beskjeder og huskelister.

Foto: Robert Cornels Nordli / Privat

Fantastisk!!!! Etter en lang innholdsrik dag, så er jeg utrolig heldig å ha fått en «ny bil», skrev ordføreren i Arendal på sosiale medier torsdag.

Robert C. Nordli

Ordfører Robert C. Nordli, slik vi kjenner ham, på talerstolen.

Foto: Svein Sundsdal/NRK

Klokka var 22.30, Nordli var nettopp ferdig med dagens siste møte og skulle endelig hjem. Men så ble han stående i parkeringshuset i nesten en time og plukke lapper av bilen sin.

Godt planlagt

Han vet hvem som står bak den tidkrevende spøken, og mener det ligger mye omtanke bak.

– Det er guttungen som har hatt det litt gøy med meg, så det er bra.

– Det var en veldig hektisk dag og jeg skulle i tillegg være hyggelig og hente sønnen min, som hadde satt fra seg bilen sin et annet sted, så dette var godt planlagt og det var lagt mye omtanke i det.

Tok tid

Nordli brukte nesten en time på å ta av lappene og fylte hele søppeldunken ved siden av bilen.

  • Hør intervjuet med Nordli:

    Lover hevn for post-it-bilen

– Da jeg oppdaget hvor kang tid det tok å fjerne lappene, må jeg innrømme at jeg var inne på tanken om å bare ta vekk lappene fra frontruta og kjøre, men jeg kunne jo ikke det, sier Nordli.

Lover hevn

Familien har det med å spøke med hverandre på denne måten, skal vi tro Nordli, og det er ikke første gang han har fått seg en overraskelse. Men hva han har gjort mot sønnen for å fortjene lappebilen, dét vil han ikke ut med. Uansett lover han nå hevn.

– Jeg tror ikke jeg skal begynne på hva jeg har gjort med ham, men det er helt naturlig at dette skal hevnes. Jeg har invitert ham og kjæresten på middag i helga, så får vi se om de tør å komme, sier Nordli.

Også ordførerens venner blir av og til utsatt for hans spøker, som da en kamerat som ikke er begeistret for tuja, fikk en tujahekk på kontret.

– Jeg synes sånne ting er kjempegøy, sier Nordli.