NRK Meny
Normal

Økt interesse for returoppgjøret

Etter tidenes fotballkamp på Sørlandet lørdag har det vært stor pågang fra folk som vil sikre seg billetter til onsdagens returkamp i Kristiansand.

Sør Arena

9000 av 12000 billetter er allerede solgt ut ved Sparebanken Sør Arena.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Uavgjort resultatet mellom Start og Jerv på Levermyr lørdag har gjort returoppgjøret på Sparebanken Sør Arena onsdag ekstra spennende, og flere vil nå se kampen, sier mediesjef i Start, Roy Emanuelsen.

Passert 9000 billetter

Han forteller om uvanlig høy aktivitet i billettbestillingen til å være en lørdag, som normalt er en «rolig» dag. Salget til andre akt i slaget om Sørlandet i Kristiansand, har nå passert 9000 billetter.

Resultatet for Start i Grimstad kunne selvsagt vært bedre, men ut ifra et kommersielt ståsted er dette et bra resultat for billettsalget og spenningen rundt kampen onsdag, mener mediesjefen.

Roy Emanuelsen

Uavgjort-resultatet mellom Jerv og Start lørdag, har trolig økt interessen for returoppgjøret onsdag tror mediesjef i Start, Roy Emanuelsen.

Foto: Ikstart

Langsidene på arenaen i Kristiansand nærmer seg fullsatte, men det er fortsatt mulighet for flere plasser dersom ikke alle med sesongkort benytter seg av forkjøpsretten, der fristen går ut søndag.

Uansett er det fortsatt mulighet for å få sett kampen om en ikke har krav om å sitte på langsidene, og i øyeblikket regner Start med å ha rundt 11 000 plasser tilgjengelige til den svært viktige kampen.

Sparebanken Sør Arena

Det har vørt stor pågang etter billetter til andre akt i 'Kampen om Sørlandet', onsdag.

Foto: Håkon Eliassen / NRK

Les også: Alt om kvalikfesten

Lover perfekte forhold

De vanskelige baneforholdene på Levermyr stadion under kampen lørdag har skapt mye diskusjon. Midt i første omgang måtte Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl hinke av banen med skade, trolig pga av det harde og glatte underlaget.

Men forholdene ved Sparebanken Sør Arena vil naturlig nok bli bedre, og Emanuelsen lover nærmest perfekte spilleforhold.

– Det er satt på solid undervarme på matta, og det er i tillegg meldt bra vær.

Og selv om det blir kjølig ute tror han de uvanlig store folkemengdene på stadion vil skape ekstra menneskelig varme.

Levermyr stadion

Hardt og isete underlag under kampen på Levermyr i Grimstad lørdag.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix