NRK Meny
Normal

ØIF fikk 500 ekstra cupfinalebilletter

ØIF Arendal får tildelt 500 nye billetter til cupfinalen i håndball. Alle billettene som klubben først fikk tildelt og vel så det – er solgt.

ØIF til cupfinale

Opp mot 2000 sørlendinger vil hjelpe ØIF Arendal fram til cupgull. (arkivfoto)

Foto: Sander Heggheim/NRK

Per Carsten Michelsen, ØIF Arendal

Per Carsten Michelsen tror ØIF kan komme til å trenge 2000 billetter totalt.

Foto: Liv Eva Welhaven Løchen/NRK

Tirsdag 30. desember fylles Oslo Spektrum av håndballinteresserte fra Sørlandet for å se ØIF Arendal i cupfinalen mot Bodø.

ØIF Arendal fikk 1000 billetter fra Norges Håndballforbund som klubben kunne selge. Disse billettene ble revet bort, ifølge Per Carsten Michelsen, sportslig leder i ØIF.

– Vi har per i dag solgt 1250 billetter til cupfinalen. Det er 250 flere billetter enn det vi egentlig hadde. Vi har rett og slett oversolgt, sier Michelsen.

Luksusproblem løst

Den enorme interessen for finalekampen resulterte i en hyggelig problemstilling for arendalsklubben. ØIF har drøftet «problemet» med håndballforbundet.

– Vi ble tatt litt på senga – men det er veldig positivt. Vi trodde vi tok godt i da vi fordelte billetter, men det viser seg at interessen er så enorm og salget har godt så raskt at vi var nødt til å ta kontakt med forbundet i går. Vi har jobbet utover dagen i dag for å då ekstra billetter.

– Nå har vi fått signal om at vi får 500 ekstra billetter i tillegg til de 1250 som er solgt, sier Michelsen.

– Vil «parkere» nordlendingene

Det kommer til å bli en fest i Spektrum og vi kommer til å vinne tribunekampen, tror Michelsen.

– Selv om det kommer en del ganske rappe nordlendinger til kampen – så tror jeg de blir parkert av en rød horde fra Sørlandet.

– Vi ønsker å lage et stort rødt felt på tribunen, fra midten på langsida og rundt den ene svingen. Vi reiser ikke bare for spille cupkampen – men for å vinne, sier Michelsen.

I tillegg til billettene ØIF Arendal har fått tildelt, så legger forbundet ut billetter til kampen på Billettservise en av de nærmeste dagene.

Men vil du sikre deg plass i sonen sammen med andre ØIF-supportere så må du kjøpe billett fra klubben. I morgen legges de 500 nye billettene ut for salg på ØIF Arendals nettside. Der kan man også bestille bussbillett, hotell – og billett til banketten.