Hopp til innhold

Ny 2. divisjonskontrakt for Fløy

Fløy får spille i 2. divisjon også neste sesong etter at Tromsø rykker ned fra eliteserien.

Fløy

Fløy får spille i 2. divisjon neste sesong.

Foto: NRK

Tromsø-nedrykket innebærer nemlig også at Tromsø 2 må degraderes fra 2. divisjon. Det betyr at Fløy overlever i 2. divisjon.

– Jeg klarer jo ikke å holde munn, og blir fort litt tøff i trynet. Jeg sa jeg skulle tatovere Sankt Leif på skuldra hvis Fløy overlevde, og det gjør vi jo, så nå blir det tatovering på skuldra.

Oddfinn Pedersen, leder i Rægestimen

– Jeg måtte ut på verandaen å brøle. Det er jo helt vilt. Jeg er helt gira her, sier Oddfinn Pedersen, sjefsbrøler i Rægestimen, Fløys supporterklubb.

Drømte det gikk veien

– Det er så viktig, både for oss og for klubben, å få en ny sesong i 2. divisjon. Vi har hatt ni år der, nå får vi en tiende. Det er utrolig bra, sier Pedersen.

Oddfinn Pedersen

Sjefsbrøler i Rægestimen, Oddfinn Pedersen, måtte ut på verandaen å brøle etter at det ble klart at Fløy får en ny sesong i 2. divisjon. Foto: Privat

Men at det skulle bli så spennende, hadde ikke Rægestimens sjefsbrøler helt belaget seg på.

– Det blir i meste laget for en stakkars kar, men jeg hadde troa. På forrige hjemmekamp mot Vidar, da grein jeg forresten fordi jeg var så spent, da sa tidligere oppmann i klubben, Leif Arnesen, at han hadde hatt en god drøm, forteller Pedersen.

– Hva var drømmen?

– At Fløy ville klare seg med knappest mulig margin. Og det viste seg å stemme! Vi rykker jo i realiteten ned, men takket være at det er Tromsø som rykker ned, så klarer vi oss, sier Pedersen.

Må tatovere seg

Men etter den søte kløe, kommer den sure svie. Det er lett å la seg rive med når mye står på spill.

– Jeg klarer jo ikke å holde munn, og blir fort litt tøff i trynet. Jeg sa jeg skulle tatovere «Sankt Leif» på skuldra hvis Fløy overlevde, så nå blir det tatovering på skuldra, sier Pedersen.

Og det er ingen hvem som helst som skal stå for selve tatoveringen. På Twitter blir sjefsbrøleren i Rægestimen utfordret av tidligere Start-spiller og Tromsø-væring, Ole Martin Årst.

– «grattis!! Kan jeg få tatovere deg?:-)», skriver Årst , på Pedersens Twitter-profil.

Og Pedersen mener Årst skal få utfordringen.

– Han skal få lov til det, humrer Fløy-supporteren.

– Dere overlever takket være at Brann slo Tromsø. Er du litt Brann-supporter i kveld også?

– Nei, jeg kan ikke si at jeg er det. Men jeg sender gjerne en hilsen og en takk til Bergen og Brann, sier Pedersen, som kun har en klubb i sitt hjerte.