Normal

Nektet å stanse for politiet

En kvinnelig sjåfør som nektet å stanse samt flere slåsskamper. Politiet på Agder har hatt sitt å stri med natt til lørdag.

Politi

Politi

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Her er politiets logg:

Kristiansand, klokken 23.45: To personer ble sendt til legevakten etter å ha slåss på et utested. Den ene personen ble slått med et glass i hodet, og utøvde vold tilbake. Etter et besøk hos legevakten ble den ene satt i arrest mens den andre fortsatt fikk legebehandling. Det er uvisst hvor hardt skadet mannen er. Saken er anmeldt, opplyser politiet.

Lillesand, klokken 00.04: Fire personer slåss inne på en bensinstasjon på Gaupemyr. Da politiet kom var alle borte. Bensinstasjonen ønsket ikke å anmelde ordensforstyrrelsen.

Kristiansand, klokken 00.10: En person ble anholdt av personalet på en restaurant etter tyveri fra en veske. Personen ble pågrepet av politiet og kjørt i arrest, og en sak mot personen ble opprettet.

Arendal, klokken 00.31: En dørvakt ble slått i ansiktet av en gjest i det gjesten ble bortvist fra stedet av dørvakten. Dørvakten ble ikke skadet, og ville heller ikke anmelde saken. Gjerningsmannen ble bortvist fra stedet.

Kristiansand, klokken 00.17: Føreren av en bil stanset ikke da politiet vil foreta en rutinekontroll på Tinnheia. Bilen stanset først i Suldalen tre minutter senere. Den kvinnelige sjåføren ble pågrepet. Hun fremstod som ruset og ble kjørt til legevakt for utvidet blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og sak mot kvinnen ble opprettet.

Kristiansand, klokken 02.39: Politiet fikk melding om slåssing inne på et gatekjøkken og drar til stedet. Ingen av partene ønsket å anmelde, og en person ble bortvist fra stedet.

Farsund, klokken 02.44: Politiet fikk melding om at to menn skal ha slått en kvinne. Kvinnen hadde hoven leppe og noen sår i ansiktet. Fornærmede ønsket ikke legebehandling, men ble tatt vare på av venninne. Gjerningspersonene forsvant, men politiet opprettet sak.

Vanse, klokken 03.40: Brannvesenet melder om en garasje som er brent ned. Bygget viste seg å være et skur som eieren forsøkte å brenne ned tidligere på kvelden, men som har tatt fyr igjen. Eieren ble avhørt og sak opprettet.

Farsund, klokken 03.47: Brannvesenet meldte om en innbruddsalarm på legevakta. Det viste seg å være innbrudd på kontoret til hjemmesykepleien. Politiet vet ikke hva som er stjålet fra stedet.