NRK Meny
Normal

Mye fyll og støy i natt

Det har vært en hektisk natt for politiet på Sørlandet.

Politiet i gatene på kveldstid

(Arkivfoto fra Arendal sentrum)

Foto: Håkon Eliassen/NRK

I løpet av natten har politiet fått mange meldinger om støy fra privatfester. Naboer har ringt inn til politiet å forklart at de ikke får sove.

– Det har vært en natt med mange ordensforstyrrelser og mye støy fra fulle ungdommer, men vi har sluppet de alvorlige hendelsene, sier operasjonsleder Agder-politiet Per Kristian Klausen til NRK.no.

Her kan du lese noe av det politiet har vært opptatt med natt til 1. mai.

Hægebostad: Klokken 2351 må politiet rykke ut etter meldinger om slåssing på Tingvatn i Hægebostad.

Kristiansand: Det kommer inn flere meldinger fra utesteder og restauranter at flere ungdommer forsøker å komme inn med falske legitimasjonskort.

Tvedestrand: Like etter klokka ett må politiet rykket ut til et privathus etter at en person har slått seg vrang på en fest.

Mandal: En person ringer politiet 01.14 og forklarer at han føler seg truet av torpedoer ved et utested.

Kristiansand: En 21-åring og en 19-åring ble i natt pågrepet etter meldinger om masseslagsmål i Kristiansand sentrum ved tretiden. En 21 år gammel kvinne ble skadet i slagsmålet og ble sendt til legevakta. 19-åringen er anmeldt for vold og den 21 år gamle mannen er anmeldt for å ha forulempet politiet.

Kvinesdal: Politiet må rykke ut til et privathus i Kvinesdal etter meldinger om slåssing. Politiet får ordnet opp i problemene på stedet.

Arendal: Politiet får stoppet en slåsskamp mellom fire personer ved en restaurant på Langbrygga i Arendal like før halv fire.