Mye fyll og bråk natt til i dag

Det har vært en hektisk natt for politiet på Agder. Fyll, bråk og krangling har preget natta.

Politibil i Oslo

Politiet har hatt spesielt mye å gjøre i Arendal og Kristiansand natt til søndag.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Ifølge politiet gjelder det spesielt byene Grimstad, Arendal og Kristiansand. I tillegg fyll og bråk, har det kommet mange klager på støy og høy musikk fra naboer. Politiet har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle slike meldinger.

Byremo, kl. 00.11: Politiet får melding om en ulykke der en ATV skal ha kjørt på person. Den skadde kjørtes til sykehuset i Kristiansand med smerter i kne og kutt i armene.

Vennesla, 00.13: Klage på rånekjøring. 10–15 biler observert. Det er rolig mens politiet er på stedet.

Arendal, 00.16: Mann (57) bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med vakter på utested.

Birkeland, 00.18: 2 menn bortvist fra fest etter krangling og knuffing.

Arendal, 00.35: Mann innbringes til arrest anmeldes for ordensforstyrrelse. Har kranglet med folk og blant annet kastet en stol.

Farsund, 01.07: Kvinne har knust vindu i inngangsdør etter krangel i forbindelse med et "fuktig" lag. Partene vil forsøke å ordne opp i morgen.

Birkeland, 01.09: En 20 år gammel mann blir bortvist fra sentrum da han er kranglete med alt og alle.

Kristiansand, 01.10: Mann blir bortvist fra sentrum. Kort etter er han tilbake og blir da satt i drukkenskapsarrest. Politiet oppretter sak.

Arendal, 01.21: En bil forsøker å unndra seg kontroll. To unge menn blir pågrepet etter en kort løpetur i området ved roklubben. Begge blir satt i arrest.

Kristiansand, 01.23: Ung mann og kvinne krangler med vakter på utested. Blir bortvist fra byen resten av natta.

Mandal, 01.28: En ung mann har slått en annen mann i ansiktet. Forholdet anmeldes.

Birkeland, 01.32: En mann ringer til politiet og sier han er lagt i bakken og at han har blitt fraranet bilnøkler og bil av to personer. Kort etter ringer en huseier og sier at det ligger en bil på taket i Smalsundlia som har kjørt utfor en skrent på 4–5 meter. Politiet får tips om at det er bileier som selv har kjørt. Ifølge politiet er han beruset og kjøres legevakt for blodprøve. Sak opprettes.

Arendal, 01.50: To unge menn blir bortvist fra sentrum resten av natta. De er beruset og bråker.

Grimstad, 01.54: Mann pågripes etter å ha slått til dørvakt. Blir satt inn i arresten i Arendal. Politiet oppretter sak.

Arendal, 01.57: Mann bortvises fra byen etter slåssing og knuffing.

Arendal, 01.59: Mann innbringes arrest etter krangel med flere personer. Ampert på stedet.

Vennesla, 02.02: Slagsmål mellom 2 menn på privat fest. Pålagt å holde seg borte resten av natta. Ingen vil anmelde.

Arendal, 02.07: Mann blir bortvist fra byen etter krangel utenfor utested.

Mandal, 02.23: Beruset mann lager bråk med vakter på utested. Blir bortvist fra stedet.

Arendal, 02.25: Mann blir satt i drukkenskapsarrest etter knuffing og ufin oppførsel mot en dame. Sak opprettes.

Vågsbygd, Kristiansand 02.26: Det er mye hyl og skrik i området rundt Vågsbygd senter. Politiet finner en person som blør fra ansiktet. Det er ikke noen alvorlig skade. Politiet finner ut at det har vært en konfrontasjon mellom flere personer, men ingen ønsker å anmelde hverandre.

Kristiansand, 02.37: Slåssing mellom fire personer. Alle fire, menn i alderen 23 – 33 år, bortvises fra byen resten av natta.

Farsund, 02.49: En 20 år gammel mann er slått ned på et utested. Fornærmede blir kjørt til legevakten for å sy kutt i ansiktet. Gjerningsmannen er kjent, men har forsvunnet. Det opprettes sak.

Nedenes, 02.51: Kvinne har rispet samboer med kniv. Ikke alvorlige skader. Kvinnen blir pågrepet og satt i arrest. Politiet oppretter sak på forholdet.

Kristiansand, 03.05: To menn bortvises fra sentrum etter knuffing

Varoddbrua, Kristiansand, 03.27: Meget beruset mann blir plukket opp av politipatrulje da han går midt i vegbanen på E18 på Varoddbrua.

Kristiansand, 03.52: Nabokrangel ender med knust vindu i dør, etter at en av naboene ba den andre om å dempe fest og musikk. Naboene blir bedt om å ordne opp i edru tilstand søndag morgen.

Vågsbygd, Kristiansand: 04.03: Bil har kjørt i grøfta på Holskogveien etter at føreren har drevet med sladding på grusen. Mannen anmeldes og førerkortet blir beslaglagt. Det er ingen personskader, men både fører og passasjer blir sendt til sjekk på legevakten.

Siste nytt fra NRK Sørlandet

Dette har du neppe hørt fra et kirketårn før