Hopp til innhold

MC-klubb inn i varmen

Politiet reagerer på at politikere i Farsund vil ha møte med en lokal mc-klubb som er knyttet til Hells Angels.

Motorsykkel

Ill-bilde motorsykkel.

Foto: colourbox.com

Levekårsutvalget har invitert motorsykkelklubben Twin Eagles til å fortelle som sitt støttemedlemskap og kontakt med Hells Angels

Leif Vagle, leder for kampen mot organisert kriminalitet ved politiet på Agder, er overraska over invitasjonen.

– Jeg er overrasket over at MC-miljøet på denne måten får anledning til å legge frem sitt glansbilde av klubben, sier Vagle.

Inviterer MC-klubb

Både politiet og kommunenes interesseorganisasjon KS har bedt bedt kommunene landet over om at de ikke skal ha noe å gjøre med Hells Angeles og deres støtteklubber. Likevel har politikere i Farsund invitert den lokal klubben Twin Eagles til å fortelle som sitt støttemedlemskap i Hells Angeles.

Leif Vagle

Leif Vagle reagerer på at ikke politiet er ivitert til å informere politikerne i Farsund om MC-klubber.

Foto: Liv Eva Kirkesæther / NRK

Leif Vagle, leder for innsatsen mot organisert kriminalitet ved politiet i Agder, tror politikerne ikke får vite alt om klubben, bare det glkansbildet de selv velger å legge fram.


Torrey Skeibrok er leder for leverkårsutvalget i Farsund. Og det er dette politiske utvalget som har invitert Twin Eagles til møte

Skeibrok presiserer at de tar avstand fra klubbens støttemedlemskap. I møteprotokollen fra levekårsutvalget går det bare fram at Twin Eagles skal inviteres. Vagle i politiet venter nå også at de blir invitert.