MC-fører alvorlig skadd i trafikkulykke

En MC-fører er sendt til sykehus med luftambulanse etter å ha kollidert med en personbil på E39 i Flekkefjord i Vest-Agder.

Ulykke Flekkefjord E39

En motorsykkel og en personbil er involvert i ulykken like sør for Skjeggestadtunellen i Flekkefjord. En person er alvorlig skadd og to personer er sendt til legevakt med lettere skader.

Foto: Kristen Munksgaard/Avisen Agder

Politiet fikk melding om ulykken like før klokken 13 lørdag. Ulykken skjedde på E39 sør for Skjeggestadtunellen i Flekkefjord. Føreren av motorsykkelen er ifølge politiet alvorlig skadd og fraktet til sykehus i Stavanger med luftambulanse.

To personer lettere skadd

Alle nødetatene ble kalt ut til ulykken.

Operasjonsleder i Agder-politiet opplyser til NRK at en av de skadde er fra Bergen. Ifølge Bergens Tidende er dette føreren av motorsykkelen som nå er innlagt på Stavanger Universitetssykehus.

To av personene i personbilen er kjørt til legevakt med lettere skader.

Like før klokken 14 melder politiet at kriminaltekniker, samt ulykkeskommisjonen fra Statens veivesen er på vei til stedet.

Ett kjørefelt ble stengt etter ulykken og politiet dirigerte trafikken på stedet, men det skal ikke ha ført til store trafikale problemer.

Personbilen havnet utenfor veibanen etter ulykken. Motorsykkelen ble liggende i kanten av veibanen.

Politiet har foreløpig ikke dannet seg et klart bilde av selve hendelsesforløpet, men opplyser at det ser ut til at ulykken skjedde idet personbilen skulle svinge av veien. Da skal motorsykkelen ha truffet bilen i siden.