NRK Meny
Normal

Flere voldsepisoder i natt

Det har vært flere voldsepisoder på Agder i natt og politiet har stengt et par fester der mindreårige vært på besøk, ifølge politiloggen.

Politi - (illustrasjon)

Det har vært flere voldsepisoder på Agder i natt.

Foto: Yngve Tørrestad / NRK

00.29: Melding om rabiat person i Kristiansand sentrum. En 29 år gammel mann skal ha helt øl på jenter og veltet søppelbøtter. Pågrepet og satt i arrest.

01.01: Ungdomsfest på Vedderheia i Søgne. Politiet avslutter festen der det også er mindreårige. Festen er da i ferd med å ta av. Det skal være mange folk på festen.

01.01: Utrykningspolitiet avslutter fartskontroll på E39 ved Mones i Mandal. Mange danske sjåfører får fartsbøter. Det skrives ut til sammen forelegg for 70 000 kroner.

01.39: Politiet får melding om slåssing i Tvedestrand. En person bevisstløs, men våkner når ambulansen kommer. En 19-åringen fra Gjerstad pågripes for volden og settes i arresten. En 21-år gammel mann kjøres til legevakt etter å ha blitt slått i ansiktet. En dame pågripes også for vold mot politiet.

01.42: Politiet rykker ut til utested i Kristiansand etter problemer med gjester. To personer blir bortvist.

01.55: Politiet i Kristiansand kjører hjem overstadig beruset dame.

02.01: Slåsskamp mellom to damer på utested i Kristiansand. Ifølge politiet medfører de en mølje med mange personer involvert.

02.15. Ei 24 år gammel dame bortvist fra Kristiansand sentrum resten av natten etter ordensforstyrrelser.

02.20: Politiet avslutter en privatfest på Strai i Kristiansand. Det var flere mindreårige til stede. En 19 år gammel dame ble pålagt å dempe festen. Og en 20 år gammel mann pågrepet for ikke å ha etterkommet pålegg om å fjerne seg fra festen.

02.33 To menn pågrepet på hver sin stjålne sykkel på Evje.

02.37: I Arendal får politiet melding om legemsfornærmelse i Friergangen. Forholdet skal anmeldes søndag.

03.09: En 28 år gammel person er slått ned ved Gaupemyr i Lillesand, politi og ambulanse på vei. En 48-åring blir pågrepet for volden. Fornærmede har en hoven leppe og ei løs tann.