Hopp til innhold

Mange fylleoppdrag for politiet

Politiet på Agder har hatt svært mye å gjøre natt til søndag. Det er stort sett fylla som har skylda for politiets travle natt.

Politi i Arendal
Foto: Leif Dalen / NRK

Politiet brukte mye tid og krefter på slåsskamper, leting etter berusede bilførere og kjøring av fulle damer.

Her er politiloggen:

Klokken 00.42, Grimstad: En mannlig bilfører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand på E18. Han ble anmeldt for forholdet.

Klokken 00.45, Kristiansand: Politiet fikk melding om høy musikk fra en adresse på Søm som forstyrret natteroen, men de hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

Klokken 00.49, Kristiansand: En mann ble slått ned i sentrum. Han ble kjørt til legevakta for kontroll. Gjerningspersonen ble ikke funnet, og politiet opprettet sak på forholdet.

Klokken 00.49, Arendal: En full mann klatret på taket av et bygg i sentrum. Han gikk ned etter pålegg fra politiet.

Klokken 00.53, Evje: Politiet fikk melding om en beruset mann som gikk i veibanen. Mannen ble tatt hånd om av venner før politiet kom til stedet.

Klokken 00.56, Vennesla: En mann ble anmeldt for bruk av narkotika.

Klokken 01.04, Kristiansand: En fest på Andøya forstyrret natteroen, blant annet for et sykehjem i nærheten. De ansvarlige for festen ble pålagt å dempe musikken.

Klokken 01.15, Lyngdal: To menn hadde vært i slåsskamp, men forlatt stedet da politiet kom. Politiet venter på en anmeldelse i saken.

Klokken 01.16, Risør: Høy musikk fra Gjestehavna forstyrret natteroen for andre. De ble pålagt å dempe musikken.

Klokken 01.34, Åmli: En Mercedes-Benz ble stjålet i Gjøvdal. Bileieren har anmeldt forholdet.

Klokken 01.35, Kristiansand: Politiet måtte kjøre hjem en beruset dame til Vågsbygd.

Klokken 01.52, Farsund: En person på en ATV forsøkte å unndra seg kontroll, men ble stanset. Føreren ble anmeldt for å ikke stanse for kontroll og for å ha kjørt uten førerkort.

Klokken 02.00, Kristiansand: En dame forstyrret offentlig ro og orden i sentrum, og ble bortvist fra byen for resten av natta.

Klokken 02.02, Mandal: Politiet måtte kjøre en beruset dame hjem.

Klokken 02.04, Kristiansand: Politiet kjørte en dame som har falt og slått seg til legevakten.

Klokken 02.04, Grimstad: Politiet fikk melding om en beruset mann som satt og kastet opp. Da politiet kom forlot han sentrum.

Klokken 02.10, Grimstad: Mann ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

Klokken 02.13, Marnardal: Politiet fikk melding om mulig promillekjøring. De så etter den aktuelle bilen uten å finne den.

Klokken 02.17, Songdalen: Politiet fikk melding om promillekjøring ved Hortemo. Også her så politiet etter bilen uten resultat.

Klokken 02.29, Songdalen: To jenter slåss på Hortemo. Politiet venter på anmeldelse i saken.

Klokken 02.39, Flekkefjord: En mann ble anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted. Mannen ble bortvist fra sentrum.

Klokken 02.40, Grimstad: Politiet måtte hjelpe til med å få nok en beruset dame hjem.

Klokken 03.01, Flekkefjord: En mann ble pågrepet og anmeldt for besittelse av narkotika.

Klokken 03.01, Birkeland: Politiet fikk melding om mulig promillekjøring på fylkesvei 402 i Birkeland. Politiet så etter bilen uten resultat.

Klokken 03.13, Mandal: Politiet kom over en mann som hadde blitt slått. Han ble kjørt til legevakt for kontroll. Politiet skal følge opp fornærmede.

Klokken 03.17, Kristiansand: To menn ble bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret offentlig ro og orden.

Klokken 03.18, Lillesand: Fem båter fikk skader da noen tømte et pulverapparat inne i båtene. Båteierne kommer til å anmelde forholdet. Gjerningspersonen forsvant fra stedet i båt.

Klokken 04.06, Farsund: En beruset mann la seg borti politiets arbeid og be bortvist fra sentrum.

Klokken 04.06, Tvedestrand: Et rådyr ble påkjørt ved Nes Verk. Viltnemnda ble varslet.

Klokken 04.06, Kristiansand: Politiet fikk melding om en overstadig beruset mann i Dronningensgate, men klarte ikke å finne mannen.

Klokken 04.18, Kvinesdal: En mann mistenkt for bilkjøring i påvirket tilstand ble tatt med for blodprøve og anmeldt.

Klokken 04.27, Iveland: Politiet fikk melding om beruset mannlig bilfører som har kjørt ut på fylkesvei 291. Bilføreren har fått bilen opp igjen og kjørt fra stedet. Politiet lette etter bilen uten å finne den.

Klokken 05.03, Kristiansand: Politiet fikk melding om skadeverk ved at to ruter er knust på en restaurant i sentrum. Politiet venter på at saken skal bli anmeldt.

Klokken 05.50, Kristiansand: Tre personer ble pågrepet etter tyveri fra en bolig på Hellemyr. Boligeieren fikk tilbake tingene sine og forholdet er anmeldt.

Klokken 07.38, Arendal: Politiet fikk melding om innbrudd på Stuenes stadion. En traktor gressklipper er stjålet. Politiet undersøker åstedet.