Lettskremte Basse går world wide

TV-reportasjen om Basse fra Arendal har fått enorm oppmerksomhet på internett det siste døgnet. Siden saken ble lagt ut på NRK.no i går, har den hyppig blitt delt og kommentert både på Facebook og Twitter.

En reportasje i Sørlandssendinga forrige fredag har gjort Basse Andersen fra Arendal landskjent. Saken om den lettskremte mannen er sett av tusenvis av mennesker på sosiale medier. Og hovedpersonen selv synes det er gøy at han kan få andre i godt humør.

Basse Andersen er en helt vanlig mann, men han er lettskremt.

Arbeidskollegene i firmaet Østereng og Benestad har latt det gå sport i å skremme Basse, for det er ikke så mye som skal til.

Reportasjen om Basse har også slått an blant humorkjendiser. Steinar Sagen fra programmet Radioresepsjonen tvitrer om Basse:

For morsomt! Knis! Få med dere lettskremte Basse. Beste humoren fra Arendal siden Lillelørdag.

Steinar Sagen / Radioresepsjonen

Basse ler godt av dette.

– Når han kan si det, da må det jo være gøy, sier han.

Og det er helt greit å bli internettkjendis:

– Så lenge det er latter og moro, er det helt topp. Når folk synes det er moro, kan jeg leve med å bli skremt, sier Basse.

Foreløpig er reportasjen om Basse kun tilgjengelig på norsk, men nå skal den tekstes på engelsk slik at den blir tilgjengelig for flere.

Se den populære reportasjen her:

Har du noen gang blitt skikkelig skremt? Da kan du kanskje kjenne deg igjen i det Basse Andersen opplever på jobb, nesten hver dag.

Norges mest lettskremte mann?