Les politiloggen: Vold og fyllebråk har preget politinatta

Her kan du lese politiets offisielle oversikt over loggførte hendelser på Sørlandet natt til søndag.

Politi
Foto: Sander Heggheim/NRK

0305. Nodelandsheia i Songdalen. En mannsperson har utøvd vold mot to damer. Den ene er kjørt til legevakt/sykehus med smerter i rygg og skulder. Gjerningspersonen er pågrepet og innsatt i varetekt.

0305. Storgaten Farsund. En person anmeldt for urinering.

0244. Markens gate Kristiansand. En person blir innbrakt av politiet på grunn av ordensforstyrrelser. Har nektet å etterkomme ordre gitt av politiet. Politiet oppretter sak på forholdet.

0244. Friergangen i Arendal. En person har slått til en vakt på stedet. Forholdet anmeldes ikke. Personen innbrakt for ordensforstyrrelse.

0215. Parko i Dronningensgate i Kristiansand. En dame er slått av en ekskjæreste. Personen pågrepet i det han løp bort fra stedet. Politiet oppretter sak på forholdet.

0143. Kuholmsveien Kristiansand. En taxipassasjer går inn på sin bopel uten å betale for seg. Politiet til stedet uten at vedkommende vil åpne døren. Fornærmede taxisjåfør anmelder forholdet.

0043. Brattvollsheia Tveit. En bil har kjørt av veien. Det har vært fire personer i bilen. Sjåføren holdt lav fart i det bilen kjørte ut. Bilen står ikke trafikkfarlig til. Tre personer ble sjekket på legevakta og det var ingen personskade.

0027 Mones. En beruset gjest lager problemer for andre gjester på stedet. Er ufin og til sjenanse for andre. Har muligens forårsaket mindre skader. Vil vurdere anmeldelse i ettertid. Politiet fjerner vedkommende fra stedet.