Les politiloggen: Slik var natta for politiet

En leteaksjon i Setesdal, biltyveri og råning på snøglatte veier er noen av sakene politiet har jobbet med natt til søndag.

Politiets operasjonssentral i Agder
Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK

Klokken 0246 Kristiansand. Tyveri av bil - CF64451. En sølvfarget VW Transporter varebil stjålet fra Bjørndalssletta. Bilen er merket med "Skanska".

Klokken 0208 Arendal. Tyveri fra bil i Nye Steinkleivvei. Personen er sett syklende fra stedet. En patrulje treffer syklisten og følger denne. Kaster fra seg sykkelen og hundesøk fører til pågripelse. Personen ble innsatt i arresten.

Klokken 0058 Kristiansand. En person pågrepet i Markens gate. Var i besittelse av mindre mengder narkotika. Ble ransaket, avhørt og har erkjent forholdet. Dimittert.

Klokken 0055 Setesdal. To personer har gått seg vill i Setesdalsheiene i nærheten av Øyuvsbu. De skal til hytta, men finner ikke veien. 3 snøscooterpatruljer fra Valle Fjellredningsgruppe og et Sea King redningshelikopter søkte i området. Redningshelikopteret måtte snu på grunn av dårlig vær. Personene funnet i god behold cirka 2-3 kilometer fra Øyuvsbu.

Kristiansand Sørlandsparken. Mange biler som råner og sladder på stedet. Flere bilførere er anmeldt for uaktsom kjøring ved sladding. En bilfører er fratatt førerkortet for samme forhold.

Klokken 0024 Kristiansand. En kvinne i Vestre Strandgate innbringes i det hun ikke fulgte pålegg fra politiet gitt tidligere på kvelden om å forlate sentrum.