NRK Meny
Normal

Les politiloggen her!

Dette skjedde natt til søndag på Sørlandet.

Agder politidistrikt
Foto: Leif Dalen / NRK

– Det har vært en natt med full fart. Vi har hatt mange ordensforstyrrelser, men har ikke hatt noen alvorlige saker. Det har vært travelt, men det er det jo hver eneste natt til søndag, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NRK.no.

Her kan du lese hva politiet har holdt på med natt til søndag:

23:44: To menn ble pågrepet av politiet etter en slåsskamp inne på et utested i Arendal. Den ene mannen kommer til å anmelde saken.

23:47: Det brant kraftig i en bygning på et søppelanlegg i Farsund i Vest-Agder natt til søndag. Da brannvesenet kom til stedet, var en driftsbygning inne på området overtent. Ingen personer ble skadet i brannen og det drives nå etterslukking på stedet.

00:13: En mann ble bortvist fra sentrum i Kristiansand etter å ha oppført seg ufint på et utested.

00:23: En overstadig beruset kvinne ble kjørt hjem av politiet. Kvinnen ble også bortvist fra Kristiansand sentrum resten av natta.

00:28: En mann ble bortvist fra sentrum etter at han nektet å forlate et utested i Kristiansand sentrum.

00:54: Politiet fikk melding om et innbrudd på Nodeland i Songdalen. Da en patrulje kom til stedet viser det seg at kun en inngangsdør i en bolig er sparket inn. Politiet fant ingen tegn til innbrudd.

01:01: Like etter innbruddsmeldingen på Nodeland fikk politiet en ny melding om innbrudd i en bolig i Lillesand. En patrulje rykket ut til stedet, men heller ikke der fant politiet tegn til innbrudd.

01:16: Et rådyr ble påkjørt på Messelveien i Froland. Viltnemnda ble varslet.

01:19: Tre minutter senere fikk politiet melding om at et rådyr var påkjørt på E39 i Flekkefjord. Også her ble viltnemnda varslet.

01:30: En mann ble til slutt kjørt hjem av politiet etter å ha forvillet seg inn i en privat hage i Mandal.

01:37: En mann ble pågrepet og satt i arresten etter å motarbeidet politiet i Grimstad. Mannen ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

01:48: En mann ble pågrepet for trusler og ordensforstyrrelser på et utested i Arendal etter et slagsmål. Mannen ble satt i arresten.

02:07: To personer ble pågrepet etter å ha siktet på en til med et håndvåpen på Silokaia i Kristiansand. Ifølge politiet skal det dreie seg om en softgun, likevel har politiet opprettet sak mot personene.

02:30: Politiet fikk hjelp av ambulanse etter at en mann i Flekkefjord sentrum ramlet og slo seg i hodet.

02:30: En mann skal ha revet opp brøytestikker langs fylkesvei 405 på Vikeland i Vennesla. Politiet rykket ut, men mannen var ikke å finne. Vegtrafikksentralen ble varslet om saken.

02:35: En mann ble anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Sjåføren ble stoppet på riksvei 42 i Evje, og kjørte en tilhenger han ikke hadde lov til å kjøre.

02:36: En mann ble tatt på fersken da han tagget på en dør i Kongens gate i Kristiansand. Mannen innrømte hva han hadde gjort og fikk bot for ugjerningen.

02:47: En mann i Markens gate i Kristiansand ble anmeldt for drikking på offentlig sted.

02:57: En 15 år gammel gutt ble anmeldt for å ha stukket av fra en politikontroll. Gutten kjørte fra politiet med moped, men ble raskt tatt igjen.

03:53: En mann ble pågrepet for vold mot offentlig tjenestemann på Evje. Mannen ble satt i arresten i Kristiansand og saken er anmeldt.

04:31: Politiet og brannvesenet ble varslet da det brant i en bil på Lund i Kristiansand. Brannen ble raskt slukket, men tre andre biler ble skadet på grunn av varmeutviklingen.