NRK Meny
Normal

Les politiloggen her

Dette skjedde på Sørlandet natt til lørdag.

Politi
Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Arendal: Politiet fikk meldinger i 22.30-tiden om to menn som ringer på dører til boliger i Dalenveien i Austre Moland. Mennene i 20 eller 30-årene skal ha spurt om boligeierne har installert alarm. Politiet ønsker tips om flere opplever det samme. De skal også ha sett inn vinduer i andre boliger.

Kristiansand: En overstadig beruset kvinne ble funnet sovende i Margensgate i 02-tiden natt til lørdag. Politiet tok med seg kvinnen og satt henne i arrest.

Lillesand: Politiet fikk i 02-tiden meldinger om slagsmål på et utested i sentrum. To personer var involvert i slagsmålet. Den ene personen hadde forsvunnet fra stedet da politiet kom til stedet.

Lindesnes: Utrykningspolitiet gjennomførte fartskontroll i 60-sonen på E39 ved Fardal og Mones. Seks personer ble bøtelagt og en person ble anmeldt og fratatt førerkort etter å ha kjørt i 88 kilometer i timen.

Arendal: Politiet fikk flere meldinger i 02.30-tiden om en bil som står i grøfta på E18 ved Brekka. Da politiet kom frem hadde eieren og en passasjer forlatt stedet. Politiet fant dem senere. Forklaringen var at de hadde fått problemer med bilen og dermed parkert den på stedet.

Kristiansand: En person ble bortvist fra sentrum etter å ha laget bråk på et utested i sentrum. Politiet fikk meldinger om personen klokka 02.45.

Kristiansand: Politiet fikk meldinger om slagsmål på et utested i sentrum klokka 02.47. To personer ble observert løpende fra stedet og en person ble bortvist fra stedet.

Kristiansand: En ung kvinne blir observert liggende ved Oddemarka bilservice ved 03.30-tiden. Da politiet kommer til stedet nekter den berusede kvinnen og oppgi personalia. Hun blir tatt med av politiet og satt i arrest.