Legger ned i Arendal

De tøffe tidene innhenter eiendomsmeglerne.

Eiendomsmegler Notar

Eiendomsmeglerselskapet Notar meldte fredag at det kutter kraftig i meglerstaben. 26 meglerkontorer skal legges ned, ett av dem er kontoret i Arendal.

Foto: Jarl Fr. Erichsen / Scanpix

Notar legger ned i Arendal. Eiendomsmeglerselskapet skal legge ned 26 meglerkontor over hele landet og rundt 100 ansatte blir berørt.

Kontoret i Arendal, som nå legges ned, har tre-fire ansatte.

Daglig leder i Notar Arendal, Trygve Ribe, sier til NRK Sørlandet at eksisterende kunder vil bli tatt hånd om. Notar Arendal jobber med løsninger på dette akkurat nå.

Kristiansandskontoret vil bestå og ingen av de ansatte her vil bli berørt av innskrenkningene.

Flere kontorer med tap

- En omfattende gjennomgang avdekket behov for opprydding. Nå tar vi noen meget kraftige grep for å sikre et lønnsomt og sterkt Notar også i fremtiden, sier Notars nye administrerende direktør, Geir Hantveit, i en pressemelding.

Notar vil etter dette ha 58 meglerkontorer, hvorav 45 kontorer i Norge og 13 i Sverige.

- Mange meglerkontorer har gått med tap. Vi legger derfor ned ulønnsomme kontorer og satser på dem som har vist at de kan tjene penger også i et tøft marked.

- Det er en trist beskjed vi ga noen av våre medarbeidere i går, men det er vår plikt overfor både eiere, ansatte og kunder å tilpasse virksomheten til virkeligheten, sier Hantveit.