NRK Meny
Kristiansand lufthavn Kjevik
Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Kristiansand lufthavn Kjevik

  • Forsinket fly på Kjevik

    SAS-flyet SK204 som skulle reist fra Kjevik til Gardermoen klokka 06.20, har blitt utsatt i nær to timer. Den nye avgangstiden er nå klokka 08.00. I går ble til sammen tre SAS-fly til og fra Oslo, og ett Norwegian fly fra Kjevik til Oslo, innstilt.

    Kjevik flyplass
    Foto: Geir Ingar Egeland / NRK
  • Innstilt fly til Kjevik

    Norwegians fly fra Oslo til Kristiansand, som skulle landet på Kjevik 17.25, er innstilt. Flyselskapet opplyser til NRK at flyet er innstilt på grunn av værforholdene på Gardermoen. Det er satt opp tre busser som tar med passasjerer til Sørlandet.

Ny direkterute fra Kristiansand til London.
Widerøe åpner ny direkterute fra Kjevik til London. 13. august får sørlendingene London tilbake på flyrutekartet. I tillegg mer enn dobles antall ukentlige avganger til Trondheim.
Diverse bilder fra Gullknapp flyplass. Nærbilde av en flystripe. Nærbilde av flytårnet fra Gullknapp. Nærbilde av en vindpølse. Nærbilde av vindmåler. 
Nærbilde av en hvit stripe i asfalten på Gullknapp. Bilde av skiltet som viser Gullknapp flyplass. Diverse arkiv bilder fra Kjevik. Bilde av flyplassjefen Arne Johan Johansen, når han står ved en skranke.