NRK Meny
Normal

Knivstikking i Arendal

Fire personer er sendt til sykehus med kuttskader. En 52 år gammel kvinne skal være alvorlig skadet.

Kvinnen ble påført stikkskader i magen, og ytterligere tre personer fikk skader i en knivepisode på Saltrød i Arendal torsdag. Politiet rykket ved 5.30-tida og pågrep den antatte gjerningsmannen (47) på stedet.

– Vi fikk melding om en voldsepisode, og rykket ut med en gang. Der ble tre personer funnet med stikkskader, og en fjerde person var også skadet, sier Frank Solås, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Alle ble brakt til sykehuset i Arendal

Stabil men alvorlig

Ved akuttmottaket ved sykehuset i Arendal opplyses det at tilstanden til den 52 år gamle kvinnen er stabil, men at skadene er alvorlige. Hun ble knivstukket i magen og skal ha alvorlige indre skader, skriver Agderposten.no.

For de tre andre personene er ikke skadene alvorlige.

En kvinne (46) er stukket i brystet, en mann (46) har stikkskader i bryst og bein, og en mann (68) har en risp i nakken.

Fest endte i basketak

Ifølge politiet var den antatte gjerningsmannen (47) på besøk hos en kvinne i første etasje i huset på Saltrød. 47-åringen skal ha gått ned for å få roet ned en fest i kjellerleiligheten, men det endte i stedet i et basketak hvor tre av festdeltakerne ble stukket med kniv og fjerdemann fikk et risp.

Politiet driver nå åstedsundersøkelser på stedet.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.