Hopp til innhold
Selda Ekiz med trofé - Klassequizen 2017
Foto: Henriette Mordt

Klassequizen 2020/21, Sørlandet

Oppsummert

Resultater fra Klassequizen 2020/21 på Sørlandet

 • Kunnskapsrike elever i Arendal

  I årets kunnskapskonkurranse Klassequizen, har en kommune skilt seg ut. Mye tyder på at tiendeklassingene i Arendal er svært smarte. Tre skoler fra Arendal vant høstens runde i Agder og går til landsfinale i Oslo neste år.

 • Åtte poeng til Tonstad

  Ingrid Ovedal-Haugen, Stein Ivar Liland og Benedikte Fundal Gauthun fikk med seg solide åtte poeng i Klassequizen tirsdag ettermiddag. Gjengen representerer Tonstad skule i Sirdal, som er siste av totalt 58 skoler i Agder som har deltatt i høst.

 • Ni poeng til Åseral

  Åseral barne- og ungdomsskole fikk ni av 12 poeng i Klassequizen tirsdag ettermiddag. Trygve Eikerapen Kjellby, Siri Aasheim og Lukas Koller var jevnt sterke, og slo til med full pott i siste kategori.

 • Fikk seks av 12 poeng

  Kristiansand International School fikk med seg seks poeng i Klassequizen onsdag morgen. Jasmine Kandal, Gunnar Pezo og Kamya Shinde representerte skolen i NRKs kunnskapskonkurranse.

 • Åtte poeng til Oasen

  Andreas Strømberg, Ingrid Launes og Ludvik Ilebekk åpnet sterkt tirsdag ettermiddag med full pott i Klassequizens første kategori. Det endte med åtte av 12 poeng for laget som representerer Oasen skole i Mandal.