NRK Meny
Normal

Klar for plate og bryllup

Alejandro Fuentes var 19 år da han kom med forrige plate. Nå er han 25 og snart klar for plateslipp og bryllup.

Alejandro Fuentes

Alejandro Fuentes sykler og trener for ikke å føle seg slapp.

Foto: Janne Aateigen / NRK

Alejandro Fuentes strutter av energi. Han sykler og trener for ikke å føle seg slapp, og har en rykende fersk singel med seg til SørlandsScenen i P1.

Ferdig innspilt

”After tonight” heter singelen som blir med på full-lengderen som kommer til høsten en gang.

– Den er ferdig innspilt, slår Alejandro fast, men understreker at nå venter han og plateselskapet på det riktige tidspunktet å slippe den ut på.

Bryllup og kjærlighet

– Jeg er spent på reaksjonene, understreker den populære artisten fra Kristiansand, som hevder at både singelen nå, og den fulle plata senere i år, bærer preg av at mye har hendt i hans liv side forrige plate.

– Men jeg skriver fortsatt om kjærlighet. Det er det jeg kan, ler Alejandro, samtidig som han forteller at det kommende bryllupet neste år – og hans egen skolegang – er det som opptar ham mest.

Støtter gode saker

– Jeg har ikke hast med å vise meg fram før jeg har noe å vise fram, forklarer Alejandro som imidlertid tar seg tid til å stille opp på arrangementer han føler noe for.

Sist var det for Kirkens Bymisjon i Domkirka i Kristiansand.

Han sier han er blitt flinkere til å si nei når noen maser, men vil fortsette å støtte gode saker.

Den nye singelen sin har Alejandro ikke spilt for andre enn sin kommende brud og sine nærmeste, før han nå spiller den på SørlandsScenen.

– Jeg er kjempespent på hvordan den blir mottatt, sier artisten.