Kjærlighets-ballade

Erlend Ropstad fra Kristiansand utfordrer Sørlandstoppen med kjærlighetsballaden "All right when you're near".

Erlend Ropstad
Foto: Tor Erik Schröder

Låta er hentet fra Ropstads minicd "The Magnetic Tapes" og er en nydelig, akustisk duett med Maria Due Tønnessen, også hun fra Kristiansand.

To andre rolige låter fra denne cd'en har Erlend Ropstad skrevet til den aktuelle, norske skrekkfilmen "Fritt vilt", som for tiden har stor publikumssuksess på kino som en av de norske filmene med høyest besøkstall i år.

 The Magnetic Tapes har vært distribuert til Tyskland, Benelux, Storbritannia og Japan og høstet gode kritikker.

CD over nyttår

Erlend Robstad (32) forteller at hans første, fulle cd ventes over nyttår. Han bor for tiden i Oppdal og har hatt mange spennende oppdrag, som å spille med Magnet, Big Band, Jim Stärk. Han har vært oppvarmer for Teitur både i Oslo, Stavanger og Bergen. Han har bl.a. deltatt på by:Larm, Eikerapen Roots Festival, P3 Sessions, og hatt konsert i Ravnedalen.

 

I juni holdt han konsert i London og han hadde nylig en travel dag i Oslo med deltagelse i frokost-TV og flere radioprogrammer. Han avsluttet dagen med å være oppvarmer for New York bandet Essex Green.

Utfordrer Sørlandstoppen

 

Erlend Ropstad
Foto: Turid Soldal

Erlend Robstad utfordrer Sørlandstopplista som toppes av Robert Tjomlid fra Sirdal, Nina Eilertsen fra Farsund/Kristiansand, SUM (Seriøse Unge Menn) fra Lyngdal, Bob Haley fra Flekkefjord/Mandal/Kristiansand og Rockettothesky fra Tvedestrand. Juryen ved NRK Sørlandet har gitt sine poeng som sammen med lytternes poeng skal avgjøre hvem som vinner.

Fra fredag kan du forhåndsstemme på din lokale musikkfavoritt på SMS.

Stemmeliste

Rekkefølge for SMS-avstemning til 29. november begynner fredag 24. november og fram til programslutt

1. Robert Tjomlid/Kantarella, hasselnøtta og moltebèr

2. Nina Eilertsen/Hvis du tør

3. SUM/Songs that answer Questions

4. Bob Haley/Miss Dixon's House

5. Rockettothesky/Barrie for Billy MacKenzie

6. Erlend Ropstad/All right when you're near