Kilden teater- og konserthus
Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK

Kilden Teater- og Konserthus

Oppsummert

Kilden i Kristiansand ble åpnet med festforestilling lørdag 6. januar 2012.

Kronprins Haakon og 1200 gjester var til stede.

 • Klart for oppsetning i Fjæreheia

  Fredag er det premiere på musikalen St. Valentin i steinbruddet i Fjæreheia i Grimstad. Arrangørene lover mektig musikk, drama og legender i sene kveldstimer. Forestillingen har et budsjett på 6,5 millioner kroner.

 • Kilden øker brannsikkerheten

  Kilden teater og konserthus i Kristiansand øker brannsikkerheten. Det skjer etter en gjennomgang av bygget, der Norconsult anbefaler flere tiltak. I Kildens scene i Fjæreheia i Grimstad viser rapporten at det er fuktproblemer i orkestergraven.

  Kilden teater- og konserthus
  Foto: Morten Rosenvinge / NRK
 • Kilden i operasamarbeid om Tosca

  For første gang skal Kilden Opera i Kristiansand samarbeide med to andre regionoperaer om en større oppsetning. Tosca har premiere i Kristiansand i september, og skal settes opp i samarbeid med Nordnorsk Opera og Symfoniorkester og Opera Rogaland.

  Kilden Kristiansand
Teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand, byr for første gang på klassisk ballett. Juleeventyret Nøtteknekkeren, med musikk av Tsjajkovskij, har premiere på lørdag.
Nå til Kilden Teater og en ny norsk musikal - inspirert av Knut Hamsun. Sult1 byr på hip hop og norsk rock, og forteller om ung hunger etter å bli sett, hørt og forstått.
Ærlige vitnesbyrd fra ungdom med psykiske utfordringer har blitt til nye tekster til Mozarts dødsmesse.
Nå skal vi møte Cornelia. Hun er programleder når Dyreparken og Kristiansand symfoniorkester for første gang lager forestilling sammen - i Kilden. Sjuåringen gleder seg til jobben.