Kilden teater- og konserthus
Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK

Kilden Teater- og Konserthus

Oppsummert

Kilden i Kristiansand ble åpnet med festforestilling lørdag 6. januar 2012.

Kronprins Haakon og 1200 gjester var til stede.

 • Ny teatersjef på Kilden

  Valborg Frøysnes er ansatt som ny teatersjef ved Kilden Teater- og konserthus fra 2020. Hun er skuespiller med en master i teatervitenskap, og har familierøtter i Setesdal, ifølge en pressemelding.

 • Skoleelever besvimte i Kilden

  To skoleelever besvimte under en teaterforestilling på Kilden og ble hentet med ambulanse på mandag. Fire andre ble kvalme og måtte forlate forestillingen «Tingenes Tilstand». Hvorfor elevene ble dårlige, er fortsatt ikke kjent, ifølge fvn.no.

  Kilden teater -og konserthus i Kristiansand
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK Luftfoto
 • Klart for oppsetning i Fjæreheia

  Fredag er det premiere på musikalen St. Valentin i steinbruddet i Fjæreheia i Grimstad. Arrangørene lover mektig musikk, drama og legender i sene kveldstimer. Forestillingen har et budsjett på 6,5 millioner kroner.

Teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand, byr for første gang på klassisk ballett. Juleeventyret Nøtteknekkeren, med musikk av Tsjajkovskij, har premiere på lørdag.
Nå til Kilden Teater og en ny norsk musikal - inspirert av Knut Hamsun. Sult1 byr på hip hop og norsk rock, og forteller om ung hunger etter å bli sett, hørt og forstått.
Ærlige vitnesbyrd fra ungdom med psykiske utfordringer har blitt til nye tekster til Mozarts dødsmesse.
Nå skal vi møte Cornelia. Hun er programleder når Dyreparken og Kristiansand symfoniorkester for første gang lager forestilling sammen - i Kilden. Sjuåringen gleder seg til jobben.