Kilden teater- og konserthus
Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK

Kilden Teater- og Konserthus

Oppsummert

Kilden i Kristiansand ble åpnet med festforestilling lørdag 6. januar 2012.

Kronprins Haakon og 1200 gjester var til stede.

 • Forestillingen SPOR

  Etter flere uker med øving, er 100 ungdommer klare for å skape magi i Kilden teater- og konserthus. Forestillingen SPOR fremføres av ungdommer med - og uten funksjonsnedsetting.

 • Symfoniorkester spiller filmmusikk

  Kristiansand symfoniorkester vil lokke til seg nye publikummere med en konsert viet science fiction-sjangeren. Denne helgen spiller de kjent filmmusikk på Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand, sier Terje Bodin, programsjef i symfoniorkesteret.

 • Ny teatersjef på Kilden

  Valborg Frøysnes er ansatt som ny teatersjef ved Kilden Teater- og konserthus fra 2020. Hun er skuespiller med en master i teatervitenskap, og har familierøtter i Setesdal, ifølge en pressemelding.

 • Skoleelever besvimte i Kilden

  To skoleelever besvimte under en teaterforestilling på Kilden og ble hentet med ambulanse på mandag. Fire andre ble kvalme og måtte forlate forestillingen «Tingenes Tilstand». Hvorfor elevene ble dårlige, er fortsatt ikke kjent, ifølge fvn.no.

  Kilden teater -og konserthus i Kristiansand
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK Luftfoto
Teater- og konserthuset Kilden i Kristiansand, byr for første gang på klassisk ballett. Juleeventyret Nøtteknekkeren, med musikk av Tsjajkovskij, har premiere på lørdag.
Nå til Kilden Teater og en ny norsk musikal - inspirert av Knut Hamsun. Sult1 byr på hip hop og norsk rock, og forteller om ung hunger etter å bli sett, hørt og forstått.