Sagd ned igjen

Juletreet ligger i sørgelige biter.

Julegran på Stoa

Slik så det tidligere juletreet ut fredag. Noen har sagt i treet flere steder og det gikk ikke an å reise det igjen. Derfor er det kuttet i flere biter og må nå fraktes bort.

Foto: Pål Tegnander / NRK

Hvert år i førjulstida setter Biltema på Stoa i Arendal opp et stort juletre med lys på utenfor butikken.

Det er imidlertid noen som ikke vil la juletreet stå. I 2006 ble treet sagd ned, og nå har det samme skjedd igjen, skriver Agderposten.no .

LES OGSÅ: TOPPLØS JULEGRAN

Hele treet ødelagt

Motorsag

Man måtte til med motorsag for å dele opp treet og fjerne det.

Foto: Pål Tegnander / NRK

Betjeningen ved butikken hadde forhåpninger om å kunne reise treet og bruke det igjen. Det gjorde de forrige gang treet ble sagd ned. Da hadde vandalene kun kappet av treet ved foten, men denne gangen har de gått grundigere til verks for å ødelegge juletreet, skriver Fvn.no .

- Vi oppdaget i dag morges at de har sagd inn flere dype snitt oppover hele treet. Det er skummelt å tenke på hva som kunne skjedd dersom vi hadde prøvd å løfte treet. Det kunne vært farlig for folk og biler her, sier Pål Even Fosse ved butikken til avisa.

Butikken har overvåkningskamera og vil gå gjennom bildene, men Fosse er redd de er for mørke til å kunne vise hvem som har gått løs med motorsaga. Biltema har anmeldt vandaliseringen av juletreet. Politiet har imidlertid lite å gå etter i saken.