Jerv tapte toppkamp i Sandefjord

To ganger utlignet Jerv bare minutter etter at Sandefjord tok ledelsen, men da Peter Kovacs stanget inn 3-2 fem minutter før slutt, maktet ikke Grimstad-laget å gjøre flere mål.

Jervs supporterklubb Svaberget

Jervs supportere har hatt mye å juble for de siste kampene, men søndag ble det tap i bortekamp mot Sandefjord. Bildet er fra en kamp på Levermyr tidligere i år.

Jerv gikk dermed på sitt første tap siden 12. mai.

Sandefjord og Krisitansand ser ut til å ha full kontroll på direkte opprykk. De to lagene på plassene som gir direkte opprykk har en luke på ti poeng til lagene bak.

Men Sandefjord gjorde det vanskelig for seg i regnværet søndag. To ganger tok Bohinens mannskap ledelsen, bare for å se at gjestene fra Sørlandet utlignet like etter.

Sandefjords Enric Valles scoret fra kort hold etter 41 minutter. Bare noen minutter senere fikk Jerv servert utligningen. Abdoulaye Seck skulle bare rense unna en corner, men headet ballen i en uvitende Christer Reppesgård Hansen, som styrte ballen fortvilet i eget nett.

Etter 64 minutter tok Sandefjord ledelsen på ny. Bohinen jublet da Håvard Storbæk scoret fra distanse med en heldig avslutning, siden den gikk via Glenn Andersen og lurte keeper Øyvind Knutsen fullstendig. Seks minutter senere var det 2-2 etter at Ulrik Berglann scoret i sin tredje kamp på rad.

Da Jerv trodde de var i ferd med å sikre seg et viktig bortepoeng i toppkampen, viste innbytter Kovacs at han fortatt er å regne med inne i boksen. 38-åringen headet inn et pasning fra Håvard Storbæk, sikret tre poeng for hjemmelaget og jubel i hvalfangerbyen.