Jerv tapte hjemme

Jerv tapte første hjemmekampen for sesongen i en nyopprustet og fullsatt Levermyr stadion, søndag.

Jerv-Ranheim

Jerv tapte årets første hjemmekamp i eliteserien på Levermyr.

Mads Reginiussen scoret begge målene for gjestene Ranheim og han ble den store helten i 2-1-seieren over Jerv i 1. divisjon i fotball søndag.

Reginiussen avgjorde

Reginiussen sendte Ranheim i ledelsen ett kvarter før pause.

29-åringen scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 noen minutter ut i andre omgang. Innbytter Jacob Toft reduserte for Jerv etter 77 minutters spill. Han hadde nylig blitt byttet inn.

Jerv - Ranheim

Reginiussen sendte Ranheim i ledelsen ett kvarter før pause, og gjestene klarte å holde ledelsen helt ut.