Jerv tok ledelsen

FK Jerv har kun tapt en av de åtte første kampene i 1. divisjon. Lørdag kveld jakter de nye poeng på fotballens nasjonaldag.

Aleksander Lind setter ballen utenfor i kamp mot Hønefoss

Alexander Lind kommer alene mot keeper i første omgang, men setter ballen utenfor. Men i andre omgang satt den tidligere Start-spilleren inn 1-0 for hjemmelaget.

Det er tabelljumbo Hønefoss som er på besøk på Levermyr stadion. Rune Skarsfjords menn har skuffet stort så langt denne sesongen. Laget ligger helt sist på tabellen med fire poeng.

Ohi Omoijuanfo, Jerv (mot Hønefoss)

Ohi Omoijuanfo nesten gjennom.

Jerv har derimot imponert i de første kampene. Men de står likevel kun med en seier på åtte forsøk. Laget har nemlig spilt seks kamper uavgjort.

I forrige serierunde spilte Jerv uavgjort 1-1 borte mot Kristiansund. Hønefoss spilte uavgjort 0-0 mot Brann på hjemmebane.

Jerv stiller med følgende lag: Øyvind Christoffer Knutsen - Glenn Andersen, Espen Knudsen, Nils Petter Andersen, Henrik Robstad - Christopher MacConnacher, Christoffer Myhre, Fuseini Mohammed, Andreas Hagen, Ohi Omoijuanfo - Alexander Lind

Hønefoss stiller med følgende lag: Lukasz Jarosinski - Sigurd Svendsen, Martin Bisgaard Thomassen, Abdoulaye Seck, Alexander Groven, Thomas Båtnes Braaten - Christian Aas, Morten Hæstad, Ugonna Anyora - Malick Mane, Øyvind Hoås

Kampen mellom Jerv og Hønefoss starter klokken 18 på Levermyr stadion.