NRK Meny
Normal

Platedebutant Janne Skuland nykommer på Sørlandstoppen

Raffinert jazz/poplåt "Cute Little Car" er nykommer på Sørlandstoppen

Janne Skuland
Foto: Johannes Worsøe Berg

Platedebutant Janne Skuland (32) fra Kristiansand ga i februar ut sin første cd med tittel"In my Room" med låter hun har samlet opp gjennom flere år.

Janne Skuland
Foto: Johannes Worsøe Berg

Janne Skuland er utdannet førskolelærer og ble mamma til tvillinger midt i en hektisk innspillingsperiode som foregikk i Studionord på Toten. Hun har for tiden mamma-permisjon og håper å spre litt varme med sin glade cd som inneholder 12 selvkomponerte, raffinerte låter i jazz/pop stil.

Tekstene til sangene skildrer Jannes liv og relasjon til mennesker og sangen vi har valgt, "Cute Little Car", handler om en gammel østtysk Trabant hun fikk av sin mann. Sammen med Kåre Skuland har hun turnert Norge på kryss og tvers og er dermed kjent i mange miljøer.

Dyktige musikere

Janne Skuland har knyttet til seg rutinerte musikere til plateproduksjonen: Ronny Ødegaard (pianist/tekniker), Svein Bergsaune (gitar), Arne Henry Skullerud og Geir Holten (trommer). Produsent og musiker Lewi Bergrud har gitt låtene det rette lydbilde og atmosfære.

PopduoenAvalanche blir utfordret

Janne Skuland utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Avalanche fra Kristiansand/Lørenskog, etterfulgt av Ivar Bryn Isaksen fra Arendal, Egil André Mortensen også fra Arendal, Kim André Rysstad fra Rysstad og Åsmund Åmli Band fra Setesdal. Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Rekkefølge for SMS-avstemning til 16.april begynner fredag 11. og fram til programslutt

Stemmeliste

!. Two Monkeys (on the roof) / Avalanche

2. Rise above / Ivar Bryn Isaksen

3. Just Again / Egil André Mortensen

4. Soldaten / Kim André Rysstad

5. Èg æ frå bygdinn / Åsmund Åmli Band

6. Cute Little Car / Janne Skuland