NRK Meny
Normal

Investorer krever forklaring

Investorer i Start vil ha en forklaring på utleieavtalen til Kristofer Hæstad.

Kristofer Hæstad
Foto: Einar Kleveland / NRK

 

Kristofer Hæstad
Foto: Einar Kleveland / NRK

Start hevder de har leid Hæstad ut i et halvt år. Men VG skriver i dag at klubben allerede er enige med Wigan om at den engelske klubben kan kjøpe Hæstad.

Investorer NRK Sørlandet har vært i kontakt med sier at de nå vil ha en forklaring på hva som egentlig står i avtalen som er gjort med engelske Premier League-klubben.

Ved et salg har investorer krav på over to tredeler av pengene Start får for Kristofer Hæstad. Ved utleie får Start beholde alle pengene selv.

 

 

Erik Solér
Foto: Tor Erik Schøder / Scanpix

Ingen får kommentere saken

I følge VG har Kristofer Hæstad allerede skrevet under en avtale på tre og et halvt år med Wigan. Avisen skriver at Erik Solér er mannen bak en avtale der den engelske klubben leier Hæstad for mellom tre og fire millioner kroner før han blir kjøpt i sommer.

Sole har avslått å kommentere saken, og har i dag avlyst en intervjuavtale han hadde med NRK Sørlandet. Styreformannen sier han er på reise for å finne nye spillere. I ein tekstmelding sier han at ingen i Start kommer til å kommentere avtalen, men at alle de involverte har fått den informasjonen de har krav på.