Hytte brant ned i Froland

Dette er noen av oppdragene Agder-politiet har jobbet med i kveld.

politi illustrasjon

Politiet har jobbet med flere oppdrag natt til søndag.

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

03.26, Kvinesdal: Politiet oppsøkte samme adresse tre ganger på grunn av høy musikk. En forsterker ble beslaglagt.

03.09, Arendal: En 18 år gammel mann gikk inn på Shell Grimstad og betalte for diesel. Deretter gikk mannen ut og begynte å spyle diesel utover bakken.

– En politipatrulje sto på stedet og observerte en person som gikk og betalte, og så begynte å spre diesel rundt seg på bakken. Patruljen tok kontakt, men mannen forsøkte å stikke av. Han ble tatt igjen, og er anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt.

18-åringen ble satt i arrest etter hendelsen.

02.57, Evje og Hornnes: En bil kjørte av Senumsvegen og ned en skrent. En 40 år gammel fører ble tatt med til legevakten for en sjekk, og kom uskadet fra hendelsen. Politiet kjenner ikke til årsaken til ulykken.

02.36, Arendal: En dresskledd og overstadig beruset mann gikk rundt i en hage. Mannen trodde han var på Tromøya, og ifølge politiet var dette en bivirkning av julebord og akevitt.

01.55, Kristiansand: En 18 år gammel mann ble anmeldt for å ha drukket alkohol på offentlig sted.

01.53, Kristiansand: En 54 år gammel mann ble anmeldt for å ha kjørt i 91 kilometer i timen i 60-sonen på Oddernesbrua. Mannens førerkort ble beslaglagt.

01.37, Kristiansand: En 18 år gammel mann ble tatt med til arresten etter å ha kløpet en natteravn i armen.

– Han kløp natteravnen i armen fordi han ikke fikk røyk av vedkommende, og kranglet deretter med patruljen. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser operasjonsleder Audun Eide.

01.30, Lyngdal: En bil med to personer i kjørte av E39. En kvinne ble kjørt til sykehus med smerter i ryggen, og den kvinnelige føreren på 51 år fikk førerkortet beslaglagt for å ha sovnet bak rattet.

01.01, Froland: Brannvesenet rykket ut på en hytte som brant i Risdal i Froland kommune. Klokken 01.45 var hytta overtent, og klokka 02.35 hadde brannvesenet kontroll.

– Det var ingen personer i hytta. Saken vil bli etterforsket videre, opplyser operasjonsleder Audun Eide.

Laster Twitter-innhold

00.34, Lillesand: En 27 år gammel mann ble anmeldt for å ha kjørt bil i ruset tilstand og for å ha kjørt uten førerkort.

00.22, Arendal: En 71 år gammel mann ble bortvist fra sentrum resten av natta. Mannen var ifølge politiet for full og for kranglete til å være sammen med andre.

23.46, Vennesla: En 44 år gammel mann ble pågrepet på et julebord etter å ha slått mot dørvaktene og truet dem. Mannen ble satt i arrest.

23.40, Songdalen: En bil med fire personer i var involvert i en trafikkulykke ved Skinnarsmoen. Føreren av bilen hadde mistet kontrollen på grunn av en punktering, og en av passasjerene måtte sjekkes på legevakta etter klager om vondt i nakken.

23.12, Bykle: Politiet kontrollerte en bil som hadde kjørt ut av veien. Føreren er mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand.