NRK Meny
Normal

Knockout etter 45 sekunder

Sirdølen Arild Haugen vant natt til lørdag sin første boksekamp, og det etter bare sekunder i ringen.

Arild Haugen

SEIRET I FØRSTE KAMP: Arild 'Hulken' Haugen debuterte natt til lørdag som proffbokser, og rakk knapt å bli svett før motstanderen lå på alle fire.

– Det var ikke noen tvil. Han hadde bestemt seg for å ta denne seieren og han pleier å gjennomføre det han har bestemt. Han vant etter få sekunder, sier Arild Haugens trener og oppmann, Tor Krageboen.

I sin førske kamp som proffbokser, møtte Arild "Hulken" Haugen natt til lørdag den mer erfarne latviske bokseren Pavels Doglovs. Spanjolene har allerede lagt sin elsk på 24-åringen fra Sirdal og det var en elektrisk stemning i hallen.

– En opplevelse

– Det var en opplevelse for Haugen. Den første kampen er alltid spennende, og han er veldig godt fornøyd. Han har blitt veldig god på kort tid. Jeg har aldri kjent en idrettsutøver som har vært så treningsvillig. Han klarer det han vil, sier Krageboen.

Krageboen hadde håpet på en knockout-seier, men var svært glad for at seieren kom så fort som den gjorde.

– Man kan ikke regne med noe i boksing, men det var akkurat sånn jeg ville ha det. Haugen var så trent og tent at det ikke var en mann som hadde stått for ham i går.

Se kampen ved å klikke på bildet under. Video fra muscle-tube.com .

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Spania er "hjemmebane"

Nå prøver Krageboen å få til et stevne igjen i februar. Aller helst vil han at Haugen igjen skal bokse i Spania, som har gitt ham kallenavnet "El gigante".

– Han er like frisk og rask nå som før kampen, så det er ikke vits i å vente. Jeg håper å få stevnet til i Spania, for det føles som hjemmebane. Han blir så godt mottatt der.

Grunnen til at haugen har blitt så populær i Spania er at han lager mye show . Han løfter reportere over hodet, bærer ei dame i hver arm, og løfter biler for folk som har punktert og mangler jekk.

– Han har alt som skal til. De har aldri sett sånn en mann der nede, og dette liker de.

– Aldri møtt så sterk bokser

Haugen har tidligere vært strongman og har blant annet blitt kåret til Norges sterkeste mann . Krageboen sier mange i bransjen har ment at Haugen har for store muskler og at han derfor aldri vil bli noen god bokser.

– Men det skal jeg motbevise. Musklene hans har allerde begynt å få mer fart og han er blitt veldig rask.

Den som i nattas kamp fikk kjenne "El gigantes" muskelkraft, var Pavels Doglovs. Han var i alle fall imponert over styrken til sirdølen.

– Jeg har aldri møtt en så sterk bokser i mitt liv. Han slo så hardt at det var vondt alle gangene han traff meg. Da jeg fikk det siste slaget inn fra venstre, ble alt svart noen sekunder. Jeg hadde ikke en sjanse til å reise meg igjen før det var gått ett minutt, sa Dolgovs, ifølge fvn.no.